ΞΥΛΙΝΗ ΒΑΣΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ 06104 DJECO

3070900061040

Τιμή Ζαφειρίου: 27,50€

27,50€


Η ξύλινη βάση ταξινόμησης ¨Aρκουδάκι¨ από την εταιρεία Djeco, θα βοηθήσει τους μικρούς μας φίλους να αναπτύξουν τη δεξιότητα χεριού- ματιού και λεπτής κινητικότητας, παίζοντας.

Το παδί θα είναι σε θέση να πιάσει εύκολα τους κρίκους και να τους βάλει σε τάξη.

Ο ήχος που εκπέμπουν οι μικρές μπάλες θα διασκεδάσει το παιδί σας και θα αναπτύξει τη μουσική του αίσθηση.

Υλικό κατασκευής: ξύλο και πλαστικό.

Διαστάσεις: 12x16 cm

Κατάλληλο για ηλικίες 1-3 ετών.

Η Djeco είναι μια γαλλική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1954, η οποία πρεσβεύει την δημιουργικότητα, την τόλμη και το πάθος για το παιχνίδι.

Tα παιχνίδια Djeco είναι ελκυστικά, έξυπνα και διασκεδαστικά ταυτόχρονα. Έχουν τεράστια επιτυχία και κέρδισαν τέσσερα Όσκαρ για παιχνίδια στη δεκαετία του 1960. Το όνομα της εταιρείας είναι μια αναφορά στη σαύρα \'\'gecko\'\' - η σαύρα της τύχης!Έχουν μεταφραστεί σε όλες τις γλώσσες και είναι εκπληκτικό ότι παιδιά σε πάνω από 60 χώρες παίζουν με παιχνίδια Djeco!

Τα παιχνίδια διανέμονται σε υπέροχα εξειδικευμένα καταστήματα σε όλο τον κόσμο που είναι σε αρμονία με την εταιρεία και τις αξίες της. Μια σειρά από διάσημα μουσεία επιλέγουν επίσης να πουλήσουν παιχνίδια Djeco, όπως το Λούβρο και το Quai Branly στη Γαλλία, τα μουσεία Prado στην Ισπανία,η γκαλερί Tate στο Ηνωμένο Βασίλειο, το ΜοΜΑ στις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες στη Γερμανία, τη Δανία κ.α.

DJECO- δέσμευση ποιότητας και ασφάλειας με άξονα την γαλλική τεχνογνωσία,για παιχνίδια που μένουν αξέχαστα!

Σχήμα Διαστάσεις: 12x16 cm