-30%

ΣΑΚΙΔΙΟ PADDED PAKR WILD IN EK620-55J EASTPAK

ΣΑΚΙΔΙΟ PADDED PAKR WILD IN EK620-55J EASTPAK

5415254422433

Τιμή Ζαφειρίου: 35,00€

35,00€

50,00€


Σακίδιο Eastpak Padded-το πιο αναγνωρίσιμο σχέδιο της Eastpak συνδυάζει ένα νέο στυλ με μια στιβαρή κατασκευή που μπορεί εύκολα και με ασφάλεια να χειριστεί οτιδήποτε μικρό ή μεγάλο χρειάζεστε να πάρετε μαζί σας. Η ενισχυμένη πλάτη και οι εργονομικοί ιμάντες ώμου το κάνουν ένα από τα πιο άνετα σακίδια Eastpak. Ευρύχωρη κύρια θέση με φερμουάρ. Μπροστινή βοηθητική θήκη με φερμουάρ για τα μικροαντικείμενα.Ενισχυμένοι ιμάντες ώμου και ανατομική πλάτη.

Ύψος:40 cm, πλάτος:30 cm, βάθος:18 cm,χωρητικότητα: 24 l, βάρος: 940g.

EASTPAK PADDED PAK\'R 10+1 ΛΟΓΟΙ:


1.Όλα τα υφάσματα ελέγχονται σύμφωνα με στρατιωτικά πρότυπα.

2.Ακόμη και όταν τα υφάσματα είναι ανθεκτικά στο νερό, η EASTPAK προσθέτει και εσωτερική επένδυση για βελτίωση των χαρακτηριστικών του υφάσματος και για να αυξηθεί η ανθεκτικότητα του υλικού.

3.Η τσάντα Padded Pak\'r είναι κατασκευασμένη με ένα ενιαίο κομμάτι υφάσματος και έτσι διατηρεί την ανθεκτικότητα στη φθορά και την αδιαβροχοποίηση.

4.Όλα τα φερμουάρ είναι ΥΚΚ, η καλύτερη μάρκα φερμουάρ παγκοσμίως.

5.Το κορδονάκι του φερμουάρ δεν είναι ένα απλό κορδόνι.Χρησιμοποιεί αντανακλαστικό υλικό της 3Μ μέσα στο κορδόνι για να φωσφορίζει στο σκοτάδι.

6.Ιμάντες ώμου καλυμμένοι με υλικό SGS (shoulder grip system) στο εσωτερικό, εξασφαλίζοντας αντιολισθητικότητα από τους ώμους, ακόμα και όταν τρέχετε.

7.Οι ιμάντες όταν τους χρησιμοποιείτε, με το βάρος θα ταιριάξουν τέλεια στο σώμα του χρήστη και παίρνουν το σχήμα του ώμου του.

8.Η πλάτη είναι ολόκληρη υπενδεδυμένη (προέλευση ονομασίας \'\'padded\'\'=υπενδεδυμένο/παραγεμισμένο) και προσαρμόζεται στην πλάτη του κάθε χρήστη. 9.Η επένδυση από το καλύτερο υλικό - δεν θα χαλάσει μετά από αρκετούς μήνες/χρόνια καθημερινής χρήσης.
10.Η σειρά Padded Pak \'r παρουσιάζεται κάθε σεζόν σε 27 διαφορετικά χρώματα μονόχρωμα και εμπριμέ, καθώς και διαφορετικά μοδάτα υφάσματα. +1 : ΕΓΓΥΗΣΗ Eastpak 30 χρόνια.
Τύπος Τσάντας Τσάντες πλάτης