ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ Σύνθεση Πορτρέτου 03080 DJECO

3070900030800

Τιμή Ζαφειρίου: 19,95€

19,95€

Φτιάξτε μια αστεία, ωραία. διασκεδαστική ή σοβαρή εικόνα με τα Djeco μαγνητάκια.

Το όμορφο συμπαγές κουτί περιλαμβάνει μάτια, μύτες, στόμα, μουστάκι, μαλλιά για να τα τοποθετήσετε με όποιο συνδυασμό θέλετε στο κουτί που έχει σχήμα προσώπου.

Μπορείτε επίσης να φτιάξετε κι άλλα παράξενα πορτρέτα σε κάθε μεταλλική επιφάνεια του σπιτιού.

Το σετ περιλαμβάνει:

- 51 κομμάτια.

- κουτί διπλής όψης με διαφορετικούς χαρακτήρες.

Ηλικία: 3+

Διαστάσεις συσκευασίας: 16χ 6χ21 εκ.


Η Djeco είναι μια γαλλική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1954, η οποία πρεσβεύει την δημιουργικότητα, την τόλμη και το πάθος για το παιχνίδι.

Tα παιχνίδια Djeco είναι ελκυστικά, έξυπνα και διασκεδαστικά ταυτόχρονα. Έχουν τεράστια επιτυχία και κέρδισαν τέσσερα Όσκαρ για παιχνίδια στη δεκαετία του 1960. Το όνομα της εταιρείας είναι μια αναφορά στη σαύρα \'\'gecko\'\' - η σαύρα της τύχης!
Έχουν μεταφραστεί σε όλες τις γλώσσες και είναι εκπληκτικό ότι παιδιά σε πάνω από 60 χώρες παίζουν με παιχνίδια Djeco!

Τα παιχνίδια διανέμονται σε υπέροχα εξειδικευμένα καταστήματα σε όλο τον κόσμο που είναι σε αρμονία με την εταιρεία και τις αξίες της. Μια σειρά από διάσημα μουσεία επιλέγουν επίσης να πουλήσουν παιχνίδια Djeco, όπως το Λούβρο και το Quai Branly στη Γαλλία, τα μουσεία Prado στην Ισπανία,η γκαλερί Tate στο Ηνωμένο Βασίλειο, το ΜοΜΑ στις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες στη Γερμανία, τη Δανία κ.α.

DJECO- δέσμευση ποιότητας και ασφάλειας με άξονα την γαλλική τεχνογνωσία, σε συνεχή συνεργασία με παιδοψυχολόγους και εικονογράφους για παιχνίδια με άρτιο εξοπλισμό και λειτουργικότητα, που μένουν αξέχαστα!

Σχετικά προϊόντα