ΤΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΖΩΑΚΙΑ ΣΧΗΜΑ - ΧΡΩΜΑ - ΜΕΓΕΘΟΣ DJ06311 DJECO

3070900063112

Τιμή Ζαφειρίου: 54,00€

54,00€


Ξύλινα τουβλάκια της γαλλικής εταιρίας Djeco, από μασίφ ξύλο καουτσουκόδεντρου για να φτιάξουν οι μικροί μας φίλοι πολύχρωμα ζωάκια. Ένα παιχνίδι χρωματικών και σχηματικών συνδυασμών που ενισχύουν την φαντασία και τη δημιουργικότητα. Υλικά οικολογικά και χρώματα μη τοξικά.

Είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 2 έως 5 ετών.

Διαστάσεις: Π39 x Β18,5 x Υ16cm

Η Djeco είναι μια γαλλική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1954, η οποία πρεσβεύει την δημιουργικότητα, την τόλμη και το πάθος για το παιχνίδι.

Tα παιχνίδια Djeco είναι ελκυστικά, έξυπνα και διασκεδαστικά ταυτόχρονα. Έχουν τεράστια επιτυχία και κέρδισαν τέσσερα Όσκαρ για παιχνίδια στη δεκαετία του 1960. Το όνομα της εταιρείας είναι μια αναφορά στη σαύρα \'\'gecko\'\' - η σαύρα της τύχης!Έχουν μεταφραστεί σε όλες τις γλώσσες και είναι εκπληκτικό ότι παιδιά σε πάνω από 60 χώρες παίζουν με παιχνίδια Djeco!

Τα παιχνίδια διανέμονται σε υπέροχα εξειδικευμένα καταστήματα σε όλο τον κόσμο που είναι σε αρμονία με την εταιρεία και τις αξίες της. Μια σειρά από διάσημα μουσεία επιλέγουν επίσης να πουλήσουν παιχνίδια Djeco, όπως το Λούβρο και το Quai Branly στη Γαλλία, τα μουσεία Prado στην Ισπανία,η γκαλερί Tate στο Ηνωμένο Βασίλειο, το ΜοΜΑ στις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες στη Γερμανία, τη Δανία κ.α.

DJECO- δέσμευση ποιότητας και ασφάλειας με άξονα την γαλλική τεχνογνωσία,για παιχνίδια που μένουν αξέχαστα!

Σχετικά προϊόντα