ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ ΦΟΥΛΑΡΙ Πουλάκια DJ09853 DJECO

3070900098534

Τιμή Ζαφειρίου: 32,00€

32,00€


Όμορφη δραστηριότητα τέχνης για μεγαλύτερα κορίτσια- Djeco ζωγραφική σε ύφασμα τύπου μετάξι για ένα συναρπαστικό έργο τέχνης με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Χρησιμοποιώντας το ανοιγμένο κουτί ως πλαίσιο, τοποθετείστε τεντωμένο το φουλάρι στερεώνοντας το με τις καρφίτσες που περιέχονται, και με την βοήθεια του πινέλου και χρωμάτων-τα οποία επίσης περιέχονται- χρωματίστε το φουλάρι.

Οι προ-τυπωμένες εικόνες στo μαντήλ θα εξασφαλίσουν τακτοποιημένη και ομοιόμορφη ζωγραφική για ένα τέλειο φινίρισμα.

Επιπλέον το εγχειρίδιο οδηγιών που περιέχεται θα σας βοηθήσει βήμα βήμα στην τεχνική.

Στο τέλος απλά στεγνώστε το μαντήλι χρησιμοποιώντας ένα στεγνωτήρα μαλλιών και ιδού - ένα όμορφο ζωγραφισμένα στο χέρι μαντίλι -έτοιμο να φορεθεί!

Προτεινόμενο για παιδιά ηλικίας 7-13 ετών.

Η Djeco είναι μια γαλλική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1954, η οποία πρεσβεύει την δημιουργικότητα, την τόλμη και το πάθος για το παιχνίδι.

Tα παιχνίδια Djeco είναι ελκυστικά, έξυπνα και διασκεδαστικά ταυτόχρονα. Έχουν τεράστια επιτυχία και κέρδισαν τέσσερα Όσκαρ για παιχνίδια στη δεκαετία του 1960. Το όνομα της εταιρείας είναι μια αναφορά στη σαύρα \'\'gecko\'\' - η σαύρα της τύχης!Έχουν μεταφραστεί σε όλες τις γλώσσες και είναι εκπληκτικό ότι παιδιά σε πάνω από 60 χώρες παίζουν με παιχνίδια Djeco!

Τα παιχνίδια διανέμονται σε υπέροχα εξειδικευμένα καταστήματα σε όλο τον κόσμο που είναι σε αρμονία με την εταιρεία και τις αξίες της. Μια σειρά από διάσημα μουσεία επιλέγουν επίσης να πουλήσουν παιχνίδια Djeco, όπως το Λούβρο και το Quai Branly στη Γαλλία, τα μουσεία Prado στην Ισπανία,η γκαλερί Tate στο Ηνωμένο Βασίλειο, το ΜοΜΑ στις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες στη Γερμανία, τη Δανία κ.α.

DJECO- δέσμευση ποιότητας και ασφάλειας με άξονα την γαλλική τεχνογνωσία, σε συνεχή συνεργασία με παιδοψυχολόγους και εικονογράφους για παιχνίδια με άρτιο εξοπλισμό και λειτουργικότητα, που μένουν αξέχαστα!

Σχετικά προϊόντα