-1%

ΣΧΕΔΙΑΖΩ Μόδα της Νέας Υόρκης 08735 DJECO

ΣΧΕΔΙΑΖΩ Μόδα της Νέας Υόρκης 08735 DJECO

3070900087354

Τιμή Ζαφειρίου: 24,65€

24,65€

24,90€

Το μεγάλο εργαστήρι \'\'Μόδα της Νέας Υόρκης\'\' είναι μια πρόταση της εταιρείας Djeco που βοηθά τις μικρές σχεδιάστριες , άνω των 8 ετών , να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα.

Δημιουργήστε τις πρώτες σας συλλογές από δροσερά φορέματα και δοκιμάστε τις ικανότητες σας σαν σχεδιαστές .

Χάρη στα χρωματιστά στένσιλς και τους διπλούς μαρκαδόρους που περιέχει η συσκευασία θα προκύψουν όμορφα , κομψά ρούχα. Μπορείτε να συμπληρώσετε τις κατασκευές σας χρησιμοποώντας τα αυτοκόλλητα αξεσουάρ. Βάλτε την φαντασία σας και ξεκινήστε !

Ηλικία: Από 8 μέχρι 14 ετών


Η Djeco είναι μια γαλλική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1954, η οποία πρεσβεύει την δημιουργικότητα, την τόλμη και το πάθος για το παιχνίδι.

Tα παιχνίδια Djeco είναι ελκυστικά, έξυπνα και διασκεδαστικά ταυτόχρονα. Έχουν τεράστια επιτυχία και κέρδισαν τέσσερα Όσκαρ για παιχνίδια στη δεκαετία του 1960. Το όνομα της εταιρείας είναι μια αναφορά στη σαύρα \'\'gecko\'\' - η σαύρα της τύχης!Έχουν μεταφραστεί σε όλες τις γλώσσες και είναι εκπληκτικό ότι παιδιά σε πάνω από 60 χώρες παίζουν με παιχνίδια Djeco!

Τα παιχνίδια διανέμονται σε υπέροχα εξειδικευμένα καταστήματα σε όλο τον κόσμο που είναι σε αρμονία με την εταιρεία και τις αξίες της. Μια σειρά από διάσημα μουσεία επιλέγουν επίσης να πουλήσουν παιχνίδια Djeco, όπως το Λούβρο και το Quai Branly στη Γαλλία, τα μουσεία Prado στην Ισπανία,η γκαλερί Tate στο Ηνωμένο Βασίλειο, το ΜοΜΑ στις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες στη Γερμανία, τη Δανία κ.α.

DJECO- δέσμευση ποιότητας και ασφάλειας με άξονα την γαλλική τεχνογνωσία,για παιχνίδια που μένουν αξέχαστα!

Σχετικά προϊόντα