Η αποστολή θα γίνεται ΔΩΡΕΑΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΑ 60 ΕΥΡΩ.

Η ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ισχύει για αποστολές εμπορευμάτων εντός Ελλάδος. Οι αποστολές εξωτερικού χρεώνονται πάντα με μεταφορικά σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο εξωτερικού της Γενικής Ταχυδρομικής.

Το κόστος αποστολής για Κύπρο, Γερμανία, Αλβανία και Βουλγαρία είναι 17 ευρώ για αποστολές μέχρι δύο κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 5,00 ευρώ.

Για παραγγελίες προϊόντων από το εξωτερικό, θα πρέπει πάντα να προηγείται ηλεκτρονική αλληλογραφία για να προσδιορίζεται ακριβώς το κόστος μεταφοράς των εμπορευμάτων, σύμφωνα με τον όγκο και το βάρος τους.

Ο πελάτης κατόπιν θα ειδοποιείται για την διαθεσιμότητα τους και το κόστος και θα προχωρά στη χρέωση της πιστωτικής του κάρτας ή στην κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Για αποστολές προς το εξωτερικό ισχύουν οι ίδιες τιμές των προϊόντων που αναγράφονται στην ιστοσελίδα δεν ισχύουν όμως οι άτοκες δόσεις και η δωρεάν αποστολή ανεξάρτητα από την αξία της παραγγελίας.

Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται βάσει της παραγγελίας του Πελάτη.

Η ΔΩΡΕΑΝ αποστολή αφορά συναλλαγές άνω των 60 ευρώ σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας.

Οι αποστολές για ποσά κάτω των 60 ευρώ χρεώνονται ως εξής:

1. Αν η πληρωμή έγινε με χρέωση της πιστωτικής κάρτας ή με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό η αποστολή επιβαρύνεται με 3 ευρώ.
2. Αν η αποστολή γίνεται με αντικαταβολή η χρέωση είναι 5 ευρώ.

 

Χρόνος Παράδοσης:

Η αποστολή των εμπορευμάτων από το Βιβλιοπωλείο Ζαφειρίου γίνεται κατά κανόνα σε 1 – 3 εργάσιμες μέρες εφ’ όσον τα είδη είναι άμεσα διαθέσιμα. Ο χρόνος αυτός μπορεί να παραταθεί έως 2 μέρες αν πρέπει να παραγγελθούν στον προμηθευτή, με την προϋπόθεση βέβαια ότι τα είδη δεν είναι εξαντλημένα.

Η παράδοση με courier για αποστολή εντός Αττικής γίνεται την επόμενη εργάσιμη μέρα της αποστολής.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα κατά κανόνα την επόμενη ή μεθεπόμενη της αποστολής.

Η παράδοση σε απομακρυσμένες ηπειρωτικές ή νησιωτικές περιοχές γίνεται συνήθως 2 – 4 μέρες μετά την αποστολή.

Οι ταχυδρομικές αποστολές προς το εξωτερικό και οι χρόνοι παράδοσης εξαρτώνται και από τους χρόνους των ταχυδρομείων της χώρας προορισμού και δεν μπορούν να προσδιοριστούν ακριβώς.