ΡΟΖ ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ DJ06680 DJECO

3070900066809

Τιμή Ζαφειρίου: 42,50€

42,50€


Η Djeco έχει να παρουσιάσει μία ακόμα καλαίσθητη έμπνευση για τις μικρές δεσποινίδες που θέλουν να είναι επιμελημένες και να φυλάσσουν τα σημαντικά τους αντικέιμενα σε ένα όμορφο μέρος.

Αυτή η ροζ ξύλινη συρταριέρα μοιάζει σα να έχει ξεπηδήσει από το αγαπημένο παραμύθι της μικρής μας φίλης!

Διαθέτει μεγάλο χώρο στην επιφάνεια χωρισμένο σε επίπεδα και ένα συρταράκι με λουκετάκι για να διαφυλάσσει τα μυστικά του κοριτσιού και να τα έχει φυλαγμένα μεγαλώνοντας.

Συμπεριλβάνονται 2 κλειδιά για το λουκετάκι καρδούλα, ενώ δεν διατίθενται τα χαρτοπωλειακά είδη που απεικονίζονται.

Ηλικία:4+

Διαστάσεις: 19 x 17,6 x 21 εκατοστά

Η Djeco είναι μια γαλλική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1954, η οποία πρεσβεύει την δημιουργικότητα, την τόλμη και το πάθος για το παιχνίδι.

Tα παιχνίδια Djeco είναι ελκυστικά, έξυπνα και διασκεδαστικά ταυτόχρονα. Έχουν τεράστια επιτυχία και κέρδισαν τέσσερα Όσκαρ για παιχνίδια στη δεκαετία του 1960. Το όνομα της εταιρείας είναι μια αναφορά στη σαύρα \'\'gecko\'\' - η σαύρα της τύχης!
Έχουν μεταφραστεί σε όλες τις γλώσσες και είναι εκπληκτικό ότι παιδιά σε πάνω από 60 χώρες παίζουν με παιχνίδια Djeco!

Τα παιχνίδια διανέμονται σε υπέροχα εξειδικευμένα καταστήματα σε όλο τον κόσμο που είναι σε αρμονία με την εταιρεία και τις αξίες της. Μια σειρά από διάσημα μουσεία επιλέγουν επίσης να πουλήσουν παιχνίδια Djeco, όπως το Λούβρο και το Quai Branly στη Γαλλία, τα μουσεία Prado στην Ισπανία,η γκαλερί Tate στο Ηνωμένο Βασίλειο, το ΜοΜΑ στις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες στη Γερμανία, τη Δανία κ.α.

DJECO- δέσμευση ποιότητας και ασφάλειας με άξονα την γαλλική τεχνογνωσία,για παιχνίδια που μένουν αξέχαστα!

Σχετικά προϊόντα