ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΙΧΟΥ Ποντικάκι στον κήπο DJ03260 DJECO

3070900032606

Τιμή Ζαφειρίου: 32,50€

32,50€


Ανακαλύψτε ένα πρωτότυπο ξύλινο μουσικό κουτί τοίχου ποντικάκι από την Djeco, που κρέμεται στον τοίχο και ζωντανεύει!

Μια ποιητική διακόσμηση!

Τραβήξτε το κορδόνι και το ποντικάκι θα αρχίσει να πάλεται και να ζωντανεύει μπροστά στα μάτια σας, μέσα από απαλές κινήσεις με τον ήχο μιας ήρεμης και γλυκιάς μελωδίας για να νανουρίζονται τα μωρά.

Ένα τέλειο μουσικό κουτί για τη διακόσμηση του βρεφικού δωματίου και ιδανικό δώρο γέννησης.

Διαστάσεις του κουτιού μουσικής: 21 x 23,5 x 6,5 εκατοστά.

Η Djeco είναι μια γαλλική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1954, η οποία πρεσβεύει την δημιουργικότητα, την τόλμη και το πάθος για το παιχνίδι.

Tα παιχνίδια Djeco είναι ελκυστικά, έξυπνα και διασκεδαστικά ταυτόχρονα. Έχουν τεράστια επιτυχία και κέρδισαν τέσσερα Όσκαρ για παιχνίδια στη δεκαετία του 1960. Το όνομα της εταιρείας είναι μια αναφορά στη σαύρα \'\'gecko\'\' - η σαύρα της τύχης!Έχουν μεταφραστεί σε όλες τις γλώσσες και είναι εκπληκτικό ότι παιδιά σε πάνω από 60 χώρες παίζουν με παιχνίδια Djeco!

Τα παιχνίδια διανέμονται σε υπέροχα εξειδικευμένα καταστήματα σε όλο τον κόσμο που είναι σε αρμονία με την εταιρεία και τις αξίες της. Μια σειρά από διάσημα μουσεία επιλέγουν επίσης να πουλήσουν παιχνίδια Djeco, όπως το Λούβρο και το Quai Branly στη Γαλλία, τα μουσεία Prado στην Ισπανία,η γκαλερί Tate στο Ηνωμένο Βασίλειο, το ΜοΜΑ στις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες στη Γερμανία, τη Δανία κ.α.

DJECO- δέσμευση ποιότητας και ασφάλειας με άξονα την γαλλική τεχνογνωσία,για παιχνίδια που μένουν αξέχαστα!

Σχετικά προϊόντα