ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ DJ03140 DJECO

ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ DJ03140 DJECO

3070900031401

Τιμή Ζαφειρίου: 22,00€

22,00€


1Αν σας αρέσει να ζωγραφίζετε σε μεγάλη ειδικά επιφάνεια και δεν έχετε χαρτί η το έχετε βαρεθει, με αυτόν το μαγνητικό πίνακα όλα γίνονται πιο απλά και πιο διασκεδαστικά.

Γράφετε και ζωγραφίζετε ότι θέλετε εύκολα με τους μαρκαδόρους και σβήνετε απλά και γρήγορα με το σφουγγαράκι.

Η συσκευασία περιλαμβάνει το μαγνητικό πίνακα, 4 μαρκαδόρους ( πράσινο, μπλε, κόκκινο, μαύρο) και το σφουγγαράκι.

Διαστάσεις: 37.5 x 28.2 x 1 εκ.

Η Djeco είναι μια γαλλική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1954, η οποία πρεσβεύει την δημιουργικότητα, την τόλμη και το πάθος για το παιχνίδι.

Tα παιχνίδια Djeco είναι ελκυστικά, έξυπνα και διασκεδαστικά ταυτόχρονα. Έχουν τεράστια επιτυχία και κέρδισαν τέσσερα Όσκαρ για παιχνίδια στη δεκαετία του 1960. Το όνομα της εταιρείας είναι μια αναφορά στη σαύρα \'\'gecko\'\' - η σαύρα της τύχης!
Έχουν μεταφραστεί σε όλες τις γλώσσες και είναι εκπληκτικό ότι παιδιά σε πάνω από 60 χώρες παίζουν με παιχνίδια Djeco!

Τα παιχνίδια διανέμονται σε υπέροχα εξειδικευμένα καταστήματα σε όλο τον κόσμο που είναι σε αρμονία με την εταιρεία και τις αξίες της. Μια σειρά από διάσημα μουσεία επιλέγουν επίσης να πουλήσουν παιχνίδια Djeco, όπως το Λούβρο και το Quai Branly στη Γαλλία, τα μουσεία Prado στην Ισπανία,η γκαλερί Tate στο Ηνωμένο Βασίλειο, το ΜοΜΑ στις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες στη Γερμανία, τη Δανία κ.α.

DJECO- δέσμευση ποιότητας και ασφάλειας με άξονα την γαλλική τεχνογνωσία, σε συνεχή συνεργασία με παιδοψυχολόγους και εικονογράφους για παιχνίδια με άρτιο εξοπλισμό και λειτουργικότητα, που μένουν αξέχαστα!

Σχετικά προϊόντα