ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΑΚΟΥΑΡΕΛΑΣ ΜΕΛΩΔΙΑ 08963 DJECO

08963

Τιμή Ζαφειρίου: 16,95€

16,95€

Χειροτεχνία από τη Γαλλική εταιρεία Djeco.

Μία μοναδική εικαστική τεχνική με νερομπογιές.

Χρωματίστε με πινέλα και ζωηρά χρώματα τις 4 εικόνες που απεικονίζουν σχέδια με θέμα τη μελωδία. Περιέχονται επίσης, 8 βασικά χρώματα (υδροδιαλυτά) σε ξεχωριστά βαζάκια που μπορούν να αναμειχθούν μεταξύ τους, πινέλο και ένα έγχρωμο βιβλίο με οδηγίες βήμα προς βήμα.


Κατάλληλο για παιδιά από 7 έως 13 ετών.

Διαστάσεις: 29,5 x 23 x 4 cm.

Η Djeco είναι μια γαλλική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1954, η οποία πρεσβεύει την δημιουργικότητα, την τόλμη και το πάθος για το παιχνίδι.

Tα παιχνίδια Djeco είναι ελκυστικά, έξυπνα και διασκεδαστικά ταυτόχρονα. Έχουν τεράστια επιτυχία και κέρδισαν τέσσερα Όσκαρ για παιχνίδια στη δεκαετία του 1960. Το όνομα της εταιρείας είναι μια αναφορά στη σαύρα \'\'gecko\'\' - η σαύρα της τύχης!

Έχουν μεταφραστεί σε όλες τις γλώσσες και είναι εκπληκτικό ότι παιδιά σε πάνω από 60 χώρες παίζουν με παιχνίδια Djeco!

Τα παιχνίδια διανέμονται σε υπέροχα εξειδικευμένα καταστήματα σε όλο τον κόσμο που είναι σε αρμονία με την εταιρεία και τις αξίες της. Μια σειρά από διάσημα μουσεία επιλέγουν επίσης να πουλήσουν παιχνίδια Djeco, όπως το Λούβρο και το Quai Branly στη Γαλλία, τα μουσεία Prado στην Ισπανία,η γκαλερί Tate στο Ηνωμένο Βασίλειο, το ΜοΜΑ στις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες στη Γερμανία, τη Δανία κ.α.

DJECO- δέσμευση ποιότητας και ασφάλειας με άξονα την γαλλική τεχνογνωσία, σε συνεχή συνεργασία με παιδοψυχολόγους και εικονογράφους για παιχνίδια με άρτιο εξοπλισμό και λειτουργικότητα, που μένουν αξέχαστα!

Σχήμα Διαστάσεις: 29,5 x 23 x 4 cm

Σχετικά προϊόντα