ΞΥΛΙΝΗ ΤΡΕΧΑΛΙΤΣΑ ΜΕ ΗΧΟ ΧΕΛΩΝΙΤΣΑ DJ06254 DJECO

ΞΥΛΙΝΗ ΤΡΕΧΑΛΙΤΣΑ ΜΕ ΗΧΟ ΧΕΛΩΝΙΤΣΑ DJ06254 DJECO

06254

Τιμή Ζαφειρίου: 38,00€

38,00€


Τραβηχτή τρεχαλίτσα της εταιρίας Djeco, με ειδικό μηχανισμό που λειτουργεί χωρίς μπαταρίες! Απλά τραβήξτε το σκοινάκι και ακούγεται ο ήχος της χελωνίτσας!

Κατασκευασμένη από μασίφ ξύλο καουτσουκόδεντρου με χρώματα μη τοξικά.

Κατάλληλη από 12 μηνών και άνω.

Η Djeco είναι μια γαλλική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1954, η οποία πρεσβεύει την δημιουργικότητα, την τόλμη και το πάθος για το παιχνίδι.

Tα παιχνίδια Djeco είναι ελκυστικά, έξυπνα και διασκεδαστικά ταυτόχρονα. Έχουν τεράστια επιτυχία και κέρδισαν τέσσερα Όσκαρ για παιχνίδια στη δεκαετία του 1960. Το όνομα της εταιρείας είναι μια αναφορά στη σαύρα \'\'gecko\'\' - η σαύρα της τύχης!Έχουν μεταφραστεί σε όλες τις γλώσσες και είναι εκπληκτικό ότι παιδιά σε πάνω από 60 χώρες παίζουν με παιχνίδια Djeco!

Τα παιχνίδια διανέμονται σε υπέροχα εξειδικευμένα καταστήματα σε όλο τον κόσμο που είναι σε αρμονία με την εταιρεία και τις αξίες της. Μια σειρά από διάσημα μουσεία επιλέγουν επίσης να πουλήσουν παιχνίδια Djeco, όπως το Λούβρο και το Quai Branly στη Γαλλία, τα μουσεία Prado στην Ισπανία,η γκαλερί Tate στο Ηνωμένο Βασίλειο, το ΜοΜΑ στις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες στη Γερμανία, τη Δανία κ.α.

DJECO- δέσμευση ποιότητας και ασφάλειας με άξονα την γαλλική τεχνογνωσία,για παιχνίδια που μένουν αξέχαστα!

Σχετικά προϊόντα