ΠΑΙΧΝΙΔΙ F1 Grand Prix ΣΕ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ 08554 JANOD

3700217385545

Τιμή Ζαφειρίου: 57,42€

57,42€

59,20€

Αυτή η υπέροχη βαλίτσα από χαρτόνι είναι εξοπλισμένη με όλα όσα χρειάζεται ένας μικρός οδηγός αγωνιστικού αυτοκινήτου για να κερδίσει το πρώτο του Grand Prix.

Ανοίξτε τη και θα βρείτε ένα παζλ δαπέδου αγώνων το οποίο τα παιδιά μπορoύν μόνα τους να το συναρμολογήσουν, τρία ξύλινα αγωνιστικά αυτοκίνητα, και ένα φύλλο με αυτοκόλλητα με 20 εθνικές σημαίες που αντιπροσωπεύουν χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η βαλίτσα \'\'Grand Prix\'\' διαθέτει ακόμη μία βολική λαβή μεταφοράς, έτσι ώστε τα παιδιά μπορεί να τα μαζεύουν και να μεταφέρουν το παιχνίδι και την διασκέδαση όπου αυτά επιθυμούν!

Ηλικία:3-6 ετών.


Η εταιρεία JANOD, με έδρα στην οροσειρά Jura στη Γαλλία, φημίζεται για τη μεγάλη ποικιλία των εκπαιδευτικών παιχνιδιών της από ξύλο και χαρτόνι. Με υπέροχα σχέδια, έντονα ζωντανά χρώματα και ιδιαίτερα προσεγμένες συσκευασίες, τα παιχνίδια της Janod είναι η ιδανική επιλογή όταν θέλετε να προσφέρετε ένα δώρο σε μια ξεχωριστή περίσταση. Κάθε παιχνίδι σχεδιάζεται με προσοχή και κατασκευάζεται με φροντίδα, πιστό σε υψηλά κριτήρια, πάντα με γνώμονα τη μάθηση και τη βιωματική εμπειρία των αισθήσεων.

Με πολυετή πείρα 40 ετών στο ξύλινο εκπαιδευτικό παιχνίδι και παρουσία σε περισσότερες από 35 χώρες, η Janod είναι μια εταιρεία αφοσιωμένη σε μια αδιάκοπη προσπάθεια δημιουργίας παιχνιδιών που χαρακτηρίζονται από υψηλή ασφάλεια και ποιότητα. Όλα ανεξαιρέτως τα παιχνίδια, από ξύλο ή χαρτόνι, είναι το προϊόν της αμέριστης προσοχής και φροντίδας του δημιουργικού και σχεδιαστικού τμήματος της εταιρείας. Οι ειδικοί της Janod χαίρονται να επινοούν καθημερινά καινούρια παιχνίδια που κάνουν πραγματικότητα τα παιδικά όνειρα, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

«Janod, ο επίσημος προμηθευτής των ονείρων! Στόχος μας, η δημιουργικότητα στην υπηρεσία των παιδιών.»

Σχετικά προϊόντα