ΣΑΚΙΔΙΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ Lost in Music 187231 SANTORO GORJUSS 2018 GRAFFITI

5202860872314

Τιμή Ζαφειρίου: 35,92€

35,92€

44,90€

Νέα σχολική συλλογή Santoro Gorjuss 2018!

Το κλασσικό σχολικό μονοθεσιακό σακίδιο με τύπωμα την ονειροπόλα "Lost in Music" από τη νέα σχολική σειρά της Santoro Gorjuss!

Η "Lost in Music", φοράει τα ακουστικά της σε μιά τσάντα παστέλ χρωματικών τόνων.

Ανοίξτε το φερμουάρ που ασφαλίζει το σακίδιο για να βρείτε τον κύριο ενιαίο χώρο του σακιδίου. Στο εσωτερικό της τσάντας θα βρείτε μια επιπλέον θήκη με φερμουάρ για τα μικροπράγματα,

Επιπλέον μια θέση μεσαίου μεγέθους μπροστά που κλείνει με φερμουάρ για τα μικροπράγματα ή τη κασετίνα σας.

Αυξομειούμενοι ενισχυμένοι ιμάντες πλάτης και καλοφτιαγμένη λαβή στο επάνω μέρος για κράτημα στο χέρι και ασφαλή μεταφορά.

Ιδανική πρόταση γιά τη βόλτα, την εκδρομή ή το σχολείο.

Διαστάσεις: 30 x 18 x 41 cm.

Με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των σχολικών, η Graffiti Α.Ε. αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου με έντονη δραστηριότητα τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος. Καινοτομώντας διαρκώς στον τομέα προϊόν, ανανεώνοντας ολοκληρωτικά κάθε χρόνο τις σχολικές σειρές της, ακολουθώντας τις επιταγές της μόδας αλλά και δημιουργώντας μόδα η ίδια, η Graffiti σας δίνει έναν ακόμα λόγο να νοσταλγείτε τα μαθητικά σας χρόνια. Προϊόντα υψηλής ποιότητας, όπως αυτή διασφαλίζεται από το εξειδικευμένο μας προσωπικό το οποίο παρακολουθεί στενά κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας. Χάρη στην προσήλωσή της στην ποιότητα και την υψηλή αισθητική η Graffiti A.E. παραμένει εδώ και 25 χρόνια ο καλύτερος λόγος για να…ξανακαθήσει κανείς στα θρανία.
Σχήμα Διαστάσεις: 30 x 18 x 41 cm

Σχετικά προϊόντα