ΣΑΚΙΔΙΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ The Secret 187234 SANTORO GORJUSS 2018 GRAFFITI

5202860872345

Τιμή Ζαφειρίου: 35,92€

35,92€

44,90€

Νέα σχολική συλλογή Santoro Gorjuss 2018!

Το κλασσικό σχολικό μονοθεσιακό σακίδιο με τύπωμα τη μυστηριώδη "The Secret" από τη νέα σχολική σειρά της Santoro Gorjuss!

Η "The Secret", φυλάει τα μυστικά της στη καρδιά πάνω σε μιά τσάντα ροζ χρωματικών τόνων.

Ανοίξτε το φερμουάρ που ασφαλίζει το σακίδιο για να βρείτε τον κύριο ενιαίο χώρο του σακιδίου. Στο εσωτερικό της τσάντας θα βρείτε μια επιπλέον θήκη με φερμουάρ για τα μικροπράγματα,

Επιπλέον μια θέση μεσαίου μεγέθους μπροστά που κλείνει με φερμουάρ για τα μικροπράγματα ή τη κασετίνα σας.

Αυξομειούμενοι ενισχυμένοι ιμάντες πλάτης και καλοφτιαγμένη λαβή στο επάνω μέρος για κράτημα στο χέρι και ασφαλή μεταφορά.

Ιδανική πρόταση γιά τη βόλτα, την εκδρομή ή το σχολείο.

Διαστάσεις: 30 x 18 x 41 cm.

Με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των σχολικών, η Graffiti Α.Ε. αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου με έντονη δραστηριότητα τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος. Καινοτομώντας διαρκώς στον τομέα προϊόν, ανανεώνοντας ολοκληρωτικά κάθε χρόνο τις σχολικές σειρές της, ακολουθώντας τις επιταγές της μόδας αλλά και δημιουργώντας μόδα η ίδια, η Graffiti σας δίνει έναν ακόμα λόγο να νοσταλγείτε τα μαθητικά σας χρόνια. Προϊόντα υψηλής ποιότητας, όπως αυτή διασφαλίζεται από το εξειδικευμένο μας προσωπικό το οποίο παρακολουθεί στενά κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας. Χάρη στην προσήλωσή της στην ποιότητα και την υψηλή αισθητική η Graffiti A.E. παραμένει εδώ και 25 χρόνια ο καλύτερος λόγος για να…ξανακαθήσει κανείς στα θρανία.
Σχήμα Διαστάσεις: 30 x 18 x 41 cm

Σχετικά προϊόντα