ΣΑΚΙΔΙΟ ΠΟΛΥΘΕΣΙΑΚΟ Little Tree Birds 187711 SANTORO KORI KUMI 2018 GRAFFITI

5202860877111

Τιμή Ζαφειρίου: 35,92€

35,92€

44,90€

Νέα σχολική συλλογή Santoro Kori Kumi 2018!

Σχολικό σακίδιο Santoro Kori Kumi "Three Little Birds"!

Τσάντα εξαίρετης κατασκευής και σχεδιασμού που συμβολίζει την χαρά της αθωότητας! Σε παστέλ αποχρώσεις, με ανάγλυφα λουλούδια και τους πρωταγωνιστές της φετινής συλλογής τα τρία κίτρινα πουλάκια.

Ιδανική επιλογή για τα "πρωτάκια" μας, που ξεκινάνε με ενθουσιασμό τη νέα σχολική χρονιά παρέα με την αγνότητα της Kori Kumi πάνω σε πανέμορφο τοπίο λουλουδιών!

Προσεγμένη κατασκευή και στην παραμικρή λεπτομέρεια γεμάτη κατασκευαστικές εκπλήξεις.

Ευρύχωρος κεντρικός χώρος με εξαιρετικής ποιότητας φερμουάρ.

Επιπλέον θέσεις μπροστά και στο πλάι που ασφαλίζουν με φερμουάρ.

Διαθέτει θέση για μπουκάλι νερού.

Οι ανατομικοί ιμάντες και η καλοφτιαγμένη λαβή γιά κράτημα εξασφαλίζουν την ασφαλή μεταφορά.

Διαστάσεις: 30 x 14 x 44 cm.

Με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των σχολικών, η Graffiti Α.Ε. αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου με έντονη δραστηριότητα τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος. Καινοτομώντας διαρκώς στον τομέα προϊόν, ανανεώνοντας ολοκληρωτικά κάθε χρόνο τις σχολικές σειρές της, ακολουθώντας τις επιταγές της μόδας αλλά και δημιουργώντας μόδα η ίδια, η Graffiti σας δίνει έναν ακόμα λόγο να νοσταλγείτε τα μαθητικά σας χρόνια. Προϊόντα υψηλής ποιότητας, όπως αυτή διασφαλίζεται από το εξειδικευμένο μας προσωπικό το οποίο παρακολουθεί στενά κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας. Χάρη στην προσήλωσή της στην ποιότητα και την υψηλή αισθητική η Graffiti A.E. παραμένει εδώ και 25 χρόνια ο καλύτερος λόγος για να…ξανακαθήσει κανείς στα θρανία.
Σχήμα Διαστάσεις: 30 x 14 x 44 cm
Τύπος Τσάντας Τσάντες πλάτης

Σχετικά προϊόντα