-10%

ΞΥΛΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ - ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗ 6622 PLAN TOYS

ΞΥΛΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ - ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗ 6622 PLAN TOYS

8854740066220

Τιμή Ζαφειρίου: 28,80€

28,80€

32,00€


Ήρθαν τα Χριστούγεννα!

Αυτό το σετ περιλαμβάνει 1 Άγιο Βασίλη, 1έλκηθρο ,1 τάρανδο, 1 ξωτικό-βοηθό , 1 χιονάνθρωπο, 1χριστουγεννιάτικο δέντρο και πολλά δώρα φυσικά, όλα ξύλινα.

Διαστάσεις: cm 18.6 x 11.5 x 13.5

Ηλικία:3 χρονών +.

Η PlanToys είναι Ελληνική εταιρεία και επίσιμη αντιπρόσωπος της πρώτης πράσινης εταιρείας στον κόσμο που κατασκευάζει ξύλινα οικολογικά παιχνίδια, ανακυκλώνοντας γερασμένα καουτσουκόδεντρα.

Τα καουτσουκόδεντρα μετά από 25 χρόνια ζωής δεν παράγουν καουτσούκ (λατέξ). Τα δέντρα αυτά θα κόβονταν και θα καίγονταν. Κανένας δεν μπορούσε να καταλάβει τι είναι το καουτσουκόδεντρο και πως μπορεί να αξιοποιηθεί μετά τη βασική του χρήση. Πρόκειται για θείο δώρο όπως αναφέρει και ο ιδρυτής της PlanToys.

Η φιλοσοφία της PlanToys βασίζεται στην εκπαίδευση, την οικολογία, την υγεία και τη διασκέδαση «καλύτερα παιδιά για έναν καλύτερο κόσμο».

Η εταιρεία μας, αγκαλιάζει και σέβεται τη μητέρα φύση.

Eπιλέγει οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά. Έχει καθιερώσει τη χρήση ξύλου ειδικά επεξεργασμένου, χωρίς βακτήρια και μικροοργανισμούς. Για την συναρμολόγηση των παιχνιδιών χρησιμοποιεί μη τοξική κόλλα, χωρίς φορμαλδεΰδη και μη τοξικές βαφές με βάση το νερό χωρίς βαρέα μέταλλα, όπως είναι ο μόλυβδος, υδράργυρος κ.ά.

Xρησιμοποιεί μελάνι σόγιας και μελάνι που έχει ως βάση το νερό σε κάθε εκτύπωσή της.

Η PlanToys, προσφέρει δωρεάν σε Κρατικά Ιδρύματα και Ειδικά Σχολεία την πρώτη σειρά οικολογικών παιχνιδιών που απευθύνονται σε παιδιά με ειδικές ικανότητες, όλα κατασκευασμένα από 100% φυσικά υλικά, τηρώντας αυστηρά περιβαλλοντικά κριτήρια.

Τα παιχνίδια της, αποτελούν υπόδειγμα στη βιομηχανία παιχνιδιού, ενώ η εκπαιδευτική τους αξία έχει αναγνωριστεί από τους πιο αξιόλογους διεθνείς οργανισμούς βραβείων.

Σχετικά προϊόντα