ΞΥΛΙΝΑ ΣΦΗΝΩΜΑΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΣΕ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΗ ΒΑΣΗ DJ01041 DJECO

ΞΥΛΙΝΑ ΣΦΗΝΩΜΑΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΣΕ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΗ ΒΑΣΗ DJ01041 DJECO

3070900010413

Τιμή Ζαφειρίου: 19,90€

19,90€

Ανακαλύψτε τα ζωάκια της ζούγκλας μέσα από τα σφηνώματα - πάζλ της γαλλικής εταιρίας Djeco. Τα σφηνώματα είναι τα πρώτα παιχνίδια κατασκευών που βοηθούν το παιδί να συντονίσει τις κινήσεις του και να βελτιώσει την αντίληψή του. Τα χρώματα είναι μη τοξικά ασφαλή για τα παιδιά. Είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 1 έως 4 ετών. Κωδικός: 01041 Διαστάσεις: Π22,6 x Β22,6 x Υ2,5
Η Djeco είναι μια γαλλική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1954, η οποία πρεσβεύει την δημιουργικότητα, την τόλμη και το πάθος για το παιχνίδι.

Tα παιχνίδια Djeco είναι ελκυστικά, έξυπνα και διασκεδαστικά ταυτόχρονα. Έχουν τεράστια επιτυχία και κέρδισαν τέσσερα Όσκαρ για παιχνίδια στη δεκαετία του 1960. Το όνομα της εταιρείας είναι μια αναφορά στη σαύρα \'\'gecko\'\' - η σαύρα της τύχης!Έχουν μεταφραστεί σε όλες τις γλώσσες και είναι εκπληκτικό ότι παιδιά σε πάνω από 60 χώρες παίζουν με παιχνίδια Djeco!

Τα παιχνίδια διανέμονται σε υπέροχα εξειδικευμένα καταστήματα σε όλο τον κόσμο που είναι σε αρμονία με την εταιρεία και τις αξίες της. Μια σειρά από διάσημα μουσεία επιλέγουν επίσης να πουλήσουν παιχνίδια Djeco, όπως το Λούβρο και το Quai Branly στη Γαλλία, τα μουσεία Prado στην Ισπανία,η γκαλερί Tate στο Ηνωμένο Βασίλειο, το ΜοΜΑ στις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες στη Γερμανία, τη Δανία κ.α.

DJECO- δέσμευση ποιότητας και ασφάλειας με άξονα την γαλλική τεχνογνωσία,για παιχνίδια που μένουν αξέχαστα!

Σχετικά προϊόντα