ΣΦΗΝΩΜΑΤΑ PUZZLE ΖΩΑΚΙΑ DJ01056 DJECO

3070900010567

Τιμή Ζαφειρίου: 14,90€

14,90€

«Κουάξ» είπε ο βάτραχος και τα υπόλοιπα ζώα του απάντησαν….Έτσι στη φάρμα σήμανε συναγερμός πως ξημέρωσε και πως πρέπει να ξυπνήσουν όλα τα ζωάκια για τις καθημερινές τους εργασίες.

Ένα ξύλινο παζλ με σφηνώματα από τη γαλλική εταιρία Djeco.

Αυτό το παιχνίδι παίζεται με δύο τρόπους. Αρχικά, το παιδί πρέπει να τοποθετήσει τα σφηνώματα στη σωστή θέση. Στη συνέχεια δημιουργεί μια πυραμίδα τοποθετώντας τα ζωάκια ώστε να ισορροπήσουν το ένα πάνω στο άλλο.


Τα χρώματα είναι μη τοξικά, κατάλληλα και ασφαλή για τα παιδιά.

Είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας από 12 μηνών.

Κωδικός: 01056

Διαστάσεις: 21 x 21 x 2,2 cm.

Η Djeco είναι μια γαλλική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1954, η οποία πρεσβεύει την δημιουργικότητα, την τόλμη και το πάθος για το παιχνίδι.

Tα παιχνίδια Djeco είναι ελκυστικά, έξυπνα και διασκεδαστικά ταυτόχρονα. Έχουν τεράστια επιτυχία και κέρδισαν τέσσερα Όσκαρ για παιχνίδια στη δεκαετία του 1960. Το όνομα της εταιρείας είναι μια αναφορά στη σαύρα \'\'gecko\'\' - η σαύρα της τύχης!Έχουν μεταφραστεί σε όλες τις γλώσσες και είναι εκπληκτικό ότι παιδιά σε πάνω από 60 χώρες παίζουν με παιχνίδια Djeco!

Τα παιχνίδια διανέμονται σε υπέροχα εξειδικευμένα καταστήματα σε όλο τον κόσμο που είναι σε αρμονία με την εταιρεία και τις αξίες της. Μια σειρά από διάσημα μουσεία επιλέγουν επίσης να πουλήσουν παιχνίδια Djeco, όπως το Λούβρο και το Quai Branly στη Γαλλία, τα μουσεία Prado στην Ισπανία,η γκαλερί Tate στο Ηνωμένο Βασίλειο, το ΜοΜΑ στις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες στη Γερμανία, τη Δανία κ.α.

DJECO- δέσμευση ποιότητας και ασφάλειας με άξονα την γαλλική τεχνογνωσία,για παιχνίδια που μένουν αξέχαστα!

Σχήμα Διαστάσεις: 21 x 21 x 2,2 cm

Σχετικά προϊόντα