ΞΥΛΙΝΟ ΠΑΖΛ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΓΕΘΗ ΤΟ ΣΠΙΤΙ 01803 DJECO

ΞΥΛΙΝΟ ΠΑΖΛ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΓΕΘΗ ΤΟ ΣΠΙΤΙ 01803 DJECO

3070900018037

Τιμή Ζαφειρίου: 16,95€

16,95€

Ξύλινο puzzle από τη γαλλική εταιρία Djeco.

Ανακαλύψτε τι βρίσκεται μέσα στο σπίτι, μάθετε τα σχήματα και τα χρώματα, τοποθετώντας τα σωστά κομμάτια σε κάθε σημείο του σπιτιού στο πάζλ.

Κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο καουτσουκόδεντρου με οικολογικά μη τοξικά χρώματα, ασφαλή για τα παιδιά.

Είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 3 ετών.

Κωδικός: 01803

Διαστάσεις: 30 x 30 x 1 cm


Η Djeco είναι μια γαλλική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1954, η οποία πρεσβεύει την δημιουργικότητα, την τόλμη και το πάθος για το παιχνίδι.

Tα παιχνίδια Djeco είναι ελκυστικά, έξυπνα και διασκεδαστικά ταυτόχρονα. Έχουν τεράστια επιτυχία και κέρδισαν τέσσερα Όσκαρ για παιχνίδια στη δεκαετία του 1960. Το όνομα της εταιρείας είναι μια αναφορά στη σαύρα \'\'gecko\'\' - η σαύρα της τύχης!Έχουν μεταφραστεί σε όλες τις γλώσσες και είναι εκπληκτικό ότι παιδιά σε πάνω από 60 χώρες παίζουν με παιχνίδια Djeco!

Τα παιχνίδια διανέμονται σε υπέροχα εξειδικευμένα καταστήματα σε όλο τον κόσμο που είναι σε αρμονία με την εταιρεία και τις αξίες της. Μια σειρά από διάσημα μουσεία επιλέγουν επίσης να πουλήσουν παιχνίδια Djeco, όπως το Λούβρο και το Quai Branly στη Γαλλία, τα μουσεία Prado στην Ισπανία,η γκαλερί Tate στο Ηνωμένο Βασίλειο, το ΜοΜΑ στις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες στη Γερμανία, τη Δανία κ.α.

DJECO- δέσμευση ποιότητας και ασφάλειας με άξονα την γαλλική τεχνογνωσία,για παιχνίδια που μένουν αξέχαστα!

Σχήμα Διαστάσεις: 30 x 30 x 1 cm

Σχετικά προϊόντα