ΔΕΝΤΡΟΣΠΙΤΟ CABANACHOUX DJ09130 DJECO

ΔΕΝΤΡΟΣΠΙΤΟ CABANACHOUX DJ09130 DJECO

3070900091306

Τιμή Ζαφειρίου: 39,00€

39,00€


Το σπίτι της σειράς “Arthychou” είναι μέσα σε ένα μεγάλο μπλε κουκουνάρι! Τα ανθρωπάκια chou έχουν μια τσουλήθρα για να παίζουν και ένα μεγάλο δέντρο στο οποίο σκαρφαλώνουν. Το δωμάτιο τους είναι ένα βελανίδι το οποίο μπορούν να το χρησιμοποιούν σαν δεύτερο μικρό σπίτι.

Ένας φανταστικός κόσμος σχεδιασμένος από την Νathalie Choux για τους μικρούς μας φίλους που θέλουν να ξεκινήσουν τα παιχνίδια των ρόλων.

Η συσκευασία περιλαμβάνει 2 φιγούρες κατασκευασμένες από μαλακό πλαστικό.

Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 18 μηνών και άνω.

Διαστάσεις: 26x30x15.5 εκ.

Η Djeco είναι μια γαλλική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1954, η οποία πρεσβεύει την δημιουργικότητα, την τόλμη και το πάθος για το παιχνίδι.

Tα παιχνίδια Djeco είναι ελκυστικά, έξυπνα και διασκεδαστικά ταυτόχρονα. Έχουν τεράστια επιτυχία και κέρδισαν τέσσερα Όσκαρ για παιχνίδια στη δεκαετία του 1960. Το όνομα της εταιρείας είναι μια αναφορά στη σαύρα \'\'gecko\'\' - η σαύρα της τύχης!Έχουν μεταφραστεί σε όλες τις γλώσσες και είναι εκπληκτικό ότι παιδιά σε πάνω από 60 χώρες παίζουν με παιχνίδια Djeco!

Τα παιχνίδια διανέμονται σε υπέροχα εξειδικευμένα καταστήματα σε όλο τον κόσμο που είναι σε αρμονία με την εταιρεία και τις αξίες της. Μια σειρά από διάσημα μουσεία επιλέγουν επίσης να πουλήσουν παιχνίδια Djeco, όπως το Λούβρο και το Quai Branly στη Γαλλία, τα μουσεία Prado στην Ισπανία,η γκαλερί Tate στο Ηνωμένο Βασίλειο, το ΜοΜΑ στις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες στη Γερμανία, τη Δανία κ.α.

DJECO- δέσμευση ποιότητας και ασφάλειας με άξονα την γαλλική τεχνογνωσία,για παιχνίδια που μένουν αξέχαστα!

Σχετικά προϊόντα