ΞΥΛΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ DJ06532 DJECO

3070900065321

Τιμή Ζαφειρίου: 38,00€

38,00€

Θαυμάσιο ξύλινο μπάρμπεκιου- σετ παιχνιδιού από τη γαλλική εταιρεία Djeco

Αυτό το σετ περιλαμβάνει ξύλινα μπάρμπεκιου τροφίμων και σουβλάκια, μια κάρτα μενού και μια σχάρα όλα κατασκευασμένα από ξύλο, όπως και το κουτί αποθήκευσης.

Όταν είναι έτοιμα μαζέψτε την παρέα σας και απολαύστε το μπαρμπεκιου!

Είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 4 έως 14 ετών.

Κωδικός: 06532

Διαστάσεις: Π26 x Β2 x Υ5,2


Η Djeco είναι μια γαλλική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1954, η οποία πρεσβεύει την δημιουργικότητα, την τόλμη και το πάθος για το παιχνίδι.

Tα παιχνίδια Djeco είναι ελκυστικά, έξυπνα και διασκεδαστικά ταυτόχρονα. Έχουν τεράστια επιτυχία και κέρδισαν τέσσερα Όσκαρ για παιχνίδια στη δεκαετία του 1960. Το όνομα της εταιρείας είναι μια αναφορά στη σαύρα \'\'gecko\'\' - η σαύρα της τύχης!Έχουν μεταφραστεί σε όλες τις γλώσσες και είναι εκπληκτικό ότι παιδιά σε πάνω από 60 χώρες παίζουν με παιχνίδια Djeco!

Τα παιχνίδια διανέμονται σε υπέροχα εξειδικευμένα καταστήματα σε όλο τον κόσμο που είναι σε αρμονία με την εταιρεία και τις αξίες της. Μια σειρά από διάσημα μουσεία επιλέγουν επίσης να πουλήσουν παιχνίδια Djeco, όπως το Λούβρο και το Quai Branly στη Γαλλία, τα μουσεία Prado στην Ισπανία,η γκαλερί Tate στο Ηνωμένο Βασίλειο, το ΜοΜΑ στις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες στη Γερμανία, τη Δανία κ.α.

DJECO- δέσμευση ποιότητας και ασφάλειας με άξονα την γαλλική τεχνογνωσία,για παιχνίδια που μένουν αξέχαστα!

Σχετικά προϊόντα