ΔΙΣΚΟΣ ΠΑΡΤΙ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ (ΒΕΡΑΜΑΝ-ΚΟΚΚΙΝΟ) DJ06633 DJECO

3070900066335

Τιμή Ζαφειρίου: 43,90€

43,90€


Παιχνίδι ρόλου: Ξύλινος Δίσκος πάρτι γενεθλίων (βεραμάν-κόκκινο) της γαλλικής εταιρίας Djeco. Τα παιχνίδια ρόλου βοηθούν τα παιδιά να εξοικειωθούν με τον κόσμο στον οποίο ζουν.

Παίζοντας, μπορούν να παίξουν σε αντιμετωπίζουν νέες καταστάσεις ή συναισθήματα με έναν τρόπο με τον οποίο αισθάνονται ασφαλείς και προστατευμένα. Αυτό τους δίνει την εμπιστοσύνη να αντιμετωπίσουν τις νέες προκλήσεις στον πραγματικό κόσμο.

Από την ηλικία των δύο, τα παιδιά έχουν τις ικανότητες και τις γλωσσικές δεξιότητες για να αρχίσουν να δημιουργούν ιστορίες και να συμμετέχουν στο παιχνίδι ρόλων.

Είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας από 4 ετών.
Διαστάσεις: Π24 x Β29 x Υ8
Η Djeco είναι μια γαλλική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1954, η οποία πρεσβεύει την δημιουργικότητα, την τόλμη και το πάθος για το παιχνίδι.

Tα παιχνίδια Djeco είναι ελκυστικά, έξυπνα και διασκεδαστικά ταυτόχρονα. Έχουν τεράστια επιτυχία και κέρδισαν τέσσερα Όσκαρ για παιχνίδια στη δεκαετία του 1960. Το όνομα της εταιρείας είναι μια αναφορά στη σαύρα \'\'gecko\'\' - η σαύρα της τύχης!Έχουν μεταφραστεί σε όλες τις γλώσσες και είναι εκπληκτικό ότι παιδιά σε πάνω από 60 χώρες παίζουν με παιχνίδια Djeco!

Τα παιχνίδια διανέμονται σε υπέροχα εξειδικευμένα καταστήματα σε όλο τον κόσμο που είναι σε αρμονία με την εταιρεία και τις αξίες της. Μια σειρά από διάσημα μουσεία επιλέγουν επίσης να πουλήσουν παιχνίδια Djeco, όπως το Λούβρο και το Quai Branly στη Γαλλία, τα μουσεία Prado στην Ισπανία,η γκαλερί Tate στο Ηνωμένο Βασίλειο, το ΜοΜΑ στις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες στη Γερμανία, τη Δανία κ.α.

DJECO- δέσμευση ποιότητας και ασφάλειας με άξονα την γαλλική τεχνογνωσία,για παιχνίδια που μένουν αξέχαστα!