ΞΥΛΙΝΗ ΕΣΠΡΕΣΙΕΡΑ DJ06634 DJECO

3070900066342

Τιμή Ζαφειρίου: 38,50€

38,50€


Εσπρεσιέρα ξύλινη της γαλλικής εταιρίας Djeco.

Βάλτε ένα από τα ξύλινα φακελάκια καφέ στην κορυφή, γυρίστε τη λαβή της θήκης του φίλτρου και ένα υπέροχο φλιτζάνι καφές είναι έτοιμος.

Είναι κατάλληλη για παιδιά ηλικίας από 4 ετών.

Διαστάσεις: Π11 x Β12 x Υ16cm.

Όμορφα σχεδιασμένη και βαμμένη σε κόκκινο και τιρκουάζ χρώμα με ένα μοτίβο πουλάκι.

Η Djeco είναι μια γαλλική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1954, η οποία πρεσβεύει την δημιουργικότητα, την τόλμη και το πάθος για το παιχνίδι.

Tα παιχνίδια Djeco είναι ελκυστικά, έξυπνα και διασκεδαστικά ταυτόχρονα. Έχουν τεράστια επιτυχία και κέρδισαν τέσσερα Όσκαρ για παιχνίδια στη δεκαετία του 1960. Το όνομα της εταιρείας είναι μια αναφορά στη σαύρα \'\'gecko\'\' - η σαύρα της τύχης!Έχουν μεταφραστεί σε όλες τις γλώσσες και είναι εκπληκτικό ότι παιδιά σε πάνω από 60 χώρες παίζουν με παιχνίδια Djeco!

Τα παιχνίδια διανέμονται σε υπέροχα εξειδικευμένα καταστήματα σε όλο τον κόσμο που είναι σε αρμονία με την εταιρεία και τις αξίες της. Μια σειρά από διάσημα μουσεία επιλέγουν επίσης να πουλήσουν παιχνίδια Djeco, όπως το Λούβρο και το Quai Branly στη Γαλλία, τα μουσεία Prado στην Ισπανία,η γκαλερί Tate στο Ηνωμένο Βασίλειο, το ΜοΜΑ στις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες στη Γερμανία, τη Δανία κ.α.

DJECO- δέσμευση ποιότητας και ασφάλειας με άξονα την γαλλική τεχνογνωσία,για παιχνίδια που μένουν αξέχαστα!

Σχετικά προϊόντα