ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΚΑΡΑΒΙ DJ06830 DJECO

3070900068308

Τιμή Ζαφειρίου: 82,90€

82,90€


Οι επίδοξοι πειρατές σαλπάρουν για το νησί του χαμένου θησαυρού και είναι έτοιμοι για νέες θαλασσινές περιπέτειες. Ένα παιχνίδι ρόλων - μίμησης από την γαλλική εταιρία Djeco κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο καουτσουκόδεντρου και χρώματα μη τοξικά ασφαλή για τα παιδιά. Περιλαμβάνεται η άγκυρα, το ιστίο, η ανεμόσκαλα και η σημαία. Είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 4 έως 10 ετών.

Διαστάσεις: Π46 x Β24 x Υ17

Η Djeco είναι μια γαλλική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1954, η οποία πρεσβεύει την δημιουργικότητα, την τόλμη και το πάθος για το παιχνίδι.

Tα παιχνίδια Djeco είναι ελκυστικά, έξυπνα και διασκεδαστικά ταυτόχρονα. Έχουν τεράστια επιτυχία και κέρδισαν τέσσερα Όσκαρ για παιχνίδια στη δεκαετία του 1960. Το όνομα της εταιρείας είναι μια αναφορά στη σαύρα \'\'gecko\'\' - η σαύρα της τύχης!Έχουν μεταφραστεί σε όλες τις γλώσσες και είναι εκπληκτικό ότι παιδιά σε πάνω από 60 χώρες παίζουν με παιχνίδια Djeco!

Τα παιχνίδια διανέμονται σε υπέροχα εξειδικευμένα καταστήματα σε όλο τον κόσμο που είναι σε αρμονία με την εταιρεία και τις αξίες της. Μια σειρά από διάσημα μουσεία επιλέγουν επίσης να πουλήσουν παιχνίδια Djeco, όπως το Λούβρο και το Quai Branly στη Γαλλία, τα μουσεία Prado στην Ισπανία,η γκαλερί Tate στο Ηνωμένο Βασίλειο, το ΜοΜΑ στις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες στη Γερμανία, τη Δανία κ.α.

DJECO- δέσμευση ποιότητας και ασφάλειας με άξονα την γαλλική τεχνογνωσία,για παιχνίδια που μένουν αξέχαστα!

Σχετικά προϊόντα