ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΡΟΛΟΥ-ΠΛΗΡΕΣ ΣΕΤ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΦΑΓΗΤΟΥ DJ06631 DJECO

3070900066311

Τιμή Ζαφειρίου: 46,90€

46,90€


Το τραπέζι φαγητού της εταιρίας Djeco σχεδιάστηκε ειδικά για τις μικρές μας φίλες!

Κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο καουτσουκόδεντρου και μη τοξικά χρώματα.

Περιλαμβάνει 2 πιατάκια, 2 σετ μαχαιροπίρουνα, 2 ποτήρια, 2 πετσέτες φαγητού, 1 βάζο με λουλούδια και μια κανάτα.

Ξεκινήστε τα παιχνίδια ρόλων και δημιουργήστε τις δικές σας ιστορίες!

Από 4 ετών.

Διαστάσεις : 22x22x12 .
Τα παιχνίδια ρόλου βοηθούν τα παιδιά να εξοικειωθούν με τον κόσμο στον οποίο ζουν.

Παίζοντας, μπορούν να παίξουν σε αντιμετωπίζουν νέες καταστάσεις ή συναισθήματα με έναν τρόπο με τον οποίο αισθάνονται ασφαλείς και προστατευμένα. Αυτό τους δίνει την εμπιστοσύνη να αντιμετωπίσουν τις νέες προκλήσεις στον πραγματικό κόσμο.

Από την ηλικία των δύο, τα παιδιά έχουν τις ικανότητες και τις γλωσσικές δεξιότητες για να αρχίσουν να δημιουργούν ιστορίες και να συμμετέχουν στο παιχνίδι ρόλων.

Η Djeco είναι μια γαλλική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1954, η οποία πρεσβεύει την δημιουργικότητα, την τόλμη και το πάθος για το παιχνίδι.

Tα παιχνίδια Djeco είναι ελκυστικά, έξυπνα και διασκεδαστικά ταυτόχρονα. Έχουν τεράστια επιτυχία και κέρδισαν τέσσερα Όσκαρ για παιχνίδια στη δεκαετία του 1960. Το όνομα της εταιρείας είναι μια αναφορά στη σαύρα \'\'gecko\'\' - η σαύρα της τύχης!Έχουν μεταφραστεί σε όλες τις γλώσσες και είναι εκπληκτικό ότι παιδιά σε πάνω από 60 χώρες παίζουν με παιχνίδια Djeco!

Τα παιχνίδια διανέμονται σε υπέροχα εξειδικευμένα καταστήματα σε όλο τον κόσμο που είναι σε αρμονία με την εταιρεία και τις αξίες της. Μια σειρά από διάσημα μουσεία επιλέγουν επίσης να πουλήσουν παιχνίδια Djeco, όπως το Λούβρο και το Quai Branly στη Γαλλία, τα μουσεία Prado στην Ισπανία,η γκαλερί Tate στο Ηνωμένο Βασίλειο, το ΜοΜΑ στις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες στη Γερμανία, τη Δανία κ.α.

Σχετικά προϊόντα