ΚΟΥΚΛΟΣΠΙΤΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΣΠΙΤΙ DJ07802 DJECO

07802

Τιμή Ζαφειρίου: 64,90€

64,90€

Το παιχνίδι των ρόλων αναπτύσσει τον διάλογο και την φαντασία. Με το κουκλόσπιτο της εταιρίας Djeco τα παιδιά μπορούν να δημιουργήσουν ιστορίες και να μιμηθούν την καθημερινότητα μέσα από τις φιγούρες. Κατασκευασμένο από πλακάζ θαλάσσης με χρώματα και λούστρα μη τοξικά που έχουν βάση το νερό.

Διαστάσεις ανοιχτό: 44x24x24 εκ.

Από 4 εως 12 ετών


Η Djeco είναι μια γαλλική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1954, η οποία πρεσβεύει την δημιουργικότητα, την τόλμη και το πάθος για το παιχνίδι.

Tα παιχνίδια Djeco είναι ελκυστικά, έξυπνα και διασκεδαστικά ταυτόχρονα. Έχουν τεράστια επιτυχία και κέρδισαν τέσσερα Όσκαρ για παιχνίδια στη δεκαετία του 1960. Το όνομα της εταιρείας είναι μια αναφορά στη σαύρα \'\'gecko\'\' - η σαύρα της τύχης!Έχουν μεταφραστεί σε όλες τις γλώσσες και είναι εκπληκτικό ότι παιδιά σε πάνω από 60 χώρες παίζουν με παιχνίδια Djeco!

Τα παιχνίδια διανέμονται σε υπέροχα εξειδικευμένα καταστήματα σε όλο τον κόσμο που είναι σε αρμονία με την εταιρεία και τις αξίες της. Μια σειρά από διάσημα μουσεία επιλέγουν επίσης να πουλήσουν παιχνίδια Djeco, όπως το Λούβρο και το Quai Branly στη Γαλλία, τα μουσεία Prado στην Ισπανία,η γκαλερί Tate στο Ηνωμένο Βασίλειο, το ΜοΜΑ στις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες στη Γερμανία, τη Δανία κ.α.

DJECO- δέσμευση ποιότητας και ασφάλειας με άξονα την γαλλική τεχνογνωσία,για παιχνίδια που μένουν αξέχαστα!