ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΡΟΛΩΝ ΞΥΛΙΝΟ Μπλέντερ για χυμό 06513 DJECO

3070900065130

Τιμή Ζαφειρίου: 35,90€

35,90€


Μπλέντερ για χυμό ξύλινο από την εταιρεία Djeco.

Ενα όμορφο αξεσουαρ για να συμπληρώσει την κουζίνα σας! Το σετ περιλαμβάνει μπλέντερ, 2 ποτήρια και πολλά φρούτα για να φτιάξετε τα smoothie σας! Υπέροχο παιχνίδι ρόλων για παιδιά άνω των 3 ετών.

Διαστάσεις συσκευασίας: 12 x 14 x 21 cm.

Η Djeco είναι μια γαλλική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1954, η οποία πρεσβεύει την δημιουργικότητα, την τόλμη και το πάθος για το παιχνίδι.

Tα παιχνίδια Djeco είναι ελκυστικά, έξυπνα και διασκεδαστικά ταυτόχρονα. Έχουν τεράστια επιτυχία και κέρδισαν τέσσερα Όσκαρ για παιχνίδια στη δεκαετία του 1960. Το όνομα της εταιρείας είναι μια αναφορά στη σαύρα \'\'gecko\'\' - η σαύρα της τύχης!Έχουν μεταφραστεί σε όλες τις γλώσσες και είναι εκπληκτικό ότι παιδιά σε πάνω από 60 χώρες παίζουν με παιχνίδια Djeco!

Τα παιχνίδια διανέμονται σε υπέροχα εξειδικευμένα καταστήματα σε όλο τον κόσμο που είναι σε αρμονία με την εταιρεία και τις αξίες της. Μια σειρά από διάσημα μουσεία επιλέγουν επίσης να πουλήσουν παιχνίδια Djeco, όπως το Λούβρο και το Quai Branly στη Γαλλία, τα μουσεία Prado στην Ισπανία,η γκαλερί Tate στο Ηνωμένο Βασίλειο, το ΜοΜΑ στις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες στη Γερμανία, τη Δανία κ.α.

DJECO- δέσμευση ποιότητας και ασφάλειας με άξονα την γαλλική τεχνογνωσία,για παιχνίδια που μένουν αξέχαστα!

Σχήμα Διαστάσεις συσκευασίας: 12 x 14 x 21 cm