ΤΣΑΝΤΑ ΩΜΟΥ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ DREAMBOAT 454KK04 SANTORO KORI KUMI

5018997411629

Τιμή Ζαφειρίου: 42,41€

42,41€

49,90€

Sugar-sweet artworks from our Kori Kumi collection

Νέα τσάντα ταχυδρόμου με την ταξιδιάρα και ονειρική "Dreamboat" φιγούρα που θα λατρέψετε και δεν θα πρέπει να λείπει από την Kori Kumi συλλογή σας.

Το πορτοκαλί είναι το χρώμα που κυριαρχεί με πολλές πολλές μικρές μαργαριτούλες διάσπαρτα, για την ανοιξιάτικη διάθεση και τις εξορμήσεις σας.

Διαθέτει καπάκι για μεγαλύτερη ασφάλεια, στο οποίο απεικονίζεται σαν ένα μικρό έργο τέχνης ένα ολάνθιστο σκηνικό με τη γλυκιά Kori Kumi φιγούρα να ταξιδεύει να νοσταλγεί και να ονειρεύεται σε ένα βαρκάκι.

Το εσωτερικό της τσάντας, επενδυμένο με σιέλ φόδρα και μικρές μαργαρίτες διάσπαρτες, και 3 μικρές επιπλέον θέσεις, παρέχει τον απαραίτητο αποθηκευτικό χώρο για όλα τα καθημερινά μικρά και μεγάλα αντικέιμενά σας!

Κλείνει με κοραλί φερμουάρ στο τελείωμα του οποίου υπάρχει ένα μικρό δερμάτινο καφέ κρεμαστό, για τελειοποίηση του στυλ.

Ακόμη, διαθέτει 2 τσεπάκια μπροστά που κλείνουν με τις κόπιτσες από το καπάκι, 2 πλαινά για τα μικροπράγματα που θέλετε να χρησιμοποιείτε συχνά και άμεσα και ένα μικρό τσεπάκι στην πίσω πλευρά της πο κλείνει με φερμουάρ για να ασφαλίζετε κάτι μικρό και πολύτιμο.

Ο ιμάντας αυξομειώνεται για να έρθει και να κρεμαστεί στα μέτρα σας.

Καθαρίζετε με υγρό πανί.

Υλικό: βαμβάκι, πολυουρεθάνη, πολεστέρας.

Διαστάσεις: 35x 30x 11 εκ.

Santoro Kori Kumi: η νέα δροσερή σειρά της Santoro εκφράζει το αέναο ταξίδι της αθωότητας μέσα από ξεχωριστά αντικείμενα γεμάτα χρώματα, λουλούδια και φαντασία.

Σχετικά προϊόντα