ΝΗΠΙΑΚΟ ΣΕΤ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΕ ΚΑΣΕΤΙΝΑ DJ09010 DJECO

3070900090101

Τιμή Ζαφειρίου: 28,50€

28,50€


Η εταιρία Djeco δημιούργησε ένα ολοκληρωμένο νηπιακό σετ με χρώματα για τους μικρούς μας καλλιτέχνες! Το σετ περιλαμβάνει μαρκαδόρους, ξυλομπογιές και κηρομπογιές σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

Μεταφέρεται εύκολα καθώς βρίσκεται σε ξύλινη βαλίτσα με χερούλια για να μπορείτε να την κρατήσετε.

Κατάλληλο από 3-6 ετών

Διαστάσεις: 26 x 20 x 4 cm.

Η Djeco είναι μια γαλλική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1954, η οποία πρεσβεύει την δημιουργικότητα, την τόλμη και το πάθος για το παιχνίδι.

Tα παιχνίδια Djeco είναι ελκυστικά, έξυπνα και διασκεδαστικά ταυτόχρονα. Έχουν τεράστια επιτυχία και κέρδισαν τέσσερα Όσκαρ για παιχνίδια στη δεκαετία του 1960. Το όνομα της εταιρείας είναι μια αναφορά στη σαύρα \'\'gecko\'\' - η σαύρα της τύχης!Έχουν μεταφραστεί σε όλες τις γλώσσες και είναι εκπληκτικό ότι παιδιά σε πάνω από 60 χώρες παίζουν με παιχνίδια Djeco!

Τα παιχνίδια διανέμονται σε υπέροχα εξειδικευμένα καταστήματα σε όλο τον κόσμο που είναι σε αρμονία με την εταιρεία και τις αξίες της. Μια σειρά από διάσημα μουσεία επιλέγουν επίσης να πουλήσουν παιχνίδια Djeco, όπως το Λούβρο και το Quai Branly στη Γαλλία, τα μουσεία Prado στην Ισπανία,η γκαλερί Tate στο Ηνωμένο Βασίλειο, το ΜοΜΑ στις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες στη Γερμανία, τη Δανία κ.α.

DJECO- δέσμευση ποιότητας και ασφάλειας με άξονα την γαλλική τεχνογνωσία,για παιχνίδια που μένουν αξέχαστα!

Σχήμα Διαστάσεις: 26 x 20 x 4 cm

Σχετικά προϊόντα