ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ ΝΤΥΣΕ ΤΟ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ DJ08494 DJECO

3070900084940

Τιμή Ζαφειρίου: 14,95€

14,95€

Θυμηθείτε αυτό που έχετε ακούσει και ντύστε το αρκουδάκι σας το ταχύτερο!


«Έχει ζέστη, ο αρκούδος φοράει ένα πράσινο φανελάκι και ...» Μπορείς να θυμηθείς τι φοράει ο αρκούδος και να είσαι ο πρώτος που θα του φορέσεις τα σωστά ρούχα;

Ένα παιχνίδι μνήμης για τους μικρούς μας φίλους που διαρκεί περίπου 10 λεπτά.

Περιλαμβάνει 4 κάρτες αρκουδάκια, 36 είδη ρούχων και 24 κάρτες με ντυσίματα.

Κατάλληλο για 2 - 3 παίχτες ηλικίας από 3 έως 6 ετών.

Κωδικός: 08494

Διαστάσεις: 22 x 8 x 22 cm.


Η Djeco είναι μια γαλλική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1954, η οποία πρεσβεύει την δημιουργικότητα, την τόλμη και το πάθος για το παιχνίδι.

Tα παιχνίδια Djeco είναι ελκυστικά, έξυπνα και διασκεδαστικά ταυτόχρονα. Έχουν τεράστια επιτυχία και κέρδισαν τέσσερα Όσκαρ για παιχνίδια στη δεκαετία του 1960. Το όνομα της εταιρείας είναι μια αναφορά στη σαύρα \'\'gecko\'\' - η σαύρα της τύχης!Έχουν μεταφραστεί σε όλες τις γλώσσες και είναι εκπληκτικό ότι παιδιά σε πάνω από 60 χώρες παίζουν με παιχνίδια Djeco!

Τα παιχνίδια διανέμονται σε υπέροχα εξειδικευμένα καταστήματα σε όλο τον κόσμο που είναι σε αρμονία με την εταιρεία και τις αξίες της. Μια σειρά από διάσημα μουσεία επιλέγουν επίσης να πουλήσουν παιχνίδια Djeco, όπως το Λούβρο και το Quai Branly στη Γαλλία, τα μουσεία Prado στην Ισπανία,η γκαλερί Tate στο Ηνωμένο Βασίλειο, το ΜοΜΑ στις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες στη Γερμανία, τη Δανία κ.α.

DJECO- δέσμευση ποιότητας και ασφάλειας με άξονα την γαλλική τεχνογνωσία,για παιχνίδια που μένουν αξέχαστα!

Σχετικά προϊόντα