ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΛΟΤΤΟ Η ΦΑΡΜΑ DJ08135 DJECO

3070900081352

Τιμή Ζαφειρίου: 32,00€

32,00€


Ένα παιχνίδι ανακάλυψης για 1 έως 4 παίκτες ηλικίας άνω των 4 ετών.

Ψηλαφίστε μέσα στο σάκο και ψάξτε για ένα έντομο, ένα φρούτο, ένα ζωάκι, ένα λαχανικό ή ένα αντικείμενο.

Διάρκεια παιχνιδιού 10 λεπτά.

Περιέχονται 1 υφασμάτινο πουγκί, 1 ρουλέτα με 5 διαφορετικές κατηγορίες : φρούτα, λαχανικά, ζωάκια, έντομα και αντικείμενα.

Ψαχουλέψτε μέσα στο πουγκί και προσπαθήστε να βρείτε ένα αντικειμένο που ταιριάζει στο πειβάλλον που σταμάτησε το βέλος στην ρουλέτα.

Το παιχνίδι τελειώνει όταν τελειώσουν όλες οι φιγούρες από το πουγκί.O παίκτης με τις περισσότερες φιγούρες είναι και ο νικητής του παιχνιδιού.

Kατάλληλο για ηλικίες από 3 ετών.

Η Djeco είναι μια γαλλική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1954, η οποία πρεσβεύει την δημιουργικότητα, την τόλμη και το πάθος για το παιχνίδι.

Tα παιχνίδια Djeco είναι ελκυστικά, έξυπνα και διασκεδαστικά ταυτόχρονα. Έχουν τεράστια επιτυχία και κέρδισαν τέσσερα Όσκαρ για παιχνίδια στη δεκαετία του 1960. Το όνομα της εταιρείας είναι μια αναφορά στη σαύρα \'\'gecko\'\' - η σαύρα της τύχης!Έχουν μεταφραστεί σε όλες τις γλώσσες και είναι εκπληκτικό ότι παιδιά σε πάνω από 60 χώρες παίζουν με παιχνίδια Djeco!

Τα παιχνίδια διανέμονται σε υπέροχα εξειδικευμένα καταστήματα σε όλο τον κόσμο που είναι σε αρμονία με την εταιρεία και τις αξίες της. Μια σειρά από διάσημα μουσεία επιλέγουν επίσης να πουλήσουν παιχνίδια Djeco, όπως το Λούβρο και το Quai Branly στη Γαλλία, τα μουσεία Prado στην Ισπανία,η γκαλερί Tate στο Ηνωμένο Βασίλειο, το ΜοΜΑ στις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες στη Γερμανία, τη Δανία κ.α.

DJECO- δέσμευση ποιότητας και ασφάλειας με άξονα την γαλλική τεχνογνωσία,για παιχνίδια που μένουν αξέχαστα!

Σχετικά προϊόντα