ΞΥΛΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΜΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ 01642 DJECO

3070900016422

Τιμή Ζαφειρίου: 18,00€

18,00€


Ένα παιχνίδι κάτι ανάμεσα σε μνήμη και λόττο με θέμα τα μαγαζιά σχεδιασμένο από την εταιρία Djeco!

Σκοπός του παιχνιδιού είναι να προσφέρει στα μικρά παιδιά αρκετές λίστες αγορών που θα πρέπει να ολοκληρώσουν, πηγαίνοντας να πάρουν τα προϊόντα στους καλούς εμπόρους. Φρούτα και λαχανικά στον κήπο της αγοράς, παιχνίδια στον πωλητή παιχνιδιών, ψωμιά και αρτοσκευάσματα στο φούρνο και τα ρούχα στο κατάστημα.

Τα προϊόντα που θα ανακτηθούν θα είναι στραμμένα προς τα κάτω, έτσι τα παιδιά θα πρέπει να θυμούνται τα κομμάτια που έχουν ήδη δεί ώστε να μαζέψουν ταχύτερα τα προϊόντα που τους ενδιαφέρει για να συμπληρώσουν τη δική τους λίστα αγώνων.

Διαστάσεις κάρτας: 10 x 10 cm.


Περιλαμβάνει 16 ζευγάρια καρτών.

Κατάλληλο για παιδιά άνω των 3 ετών.

Η Djeco είναι μια γαλλική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1954, η οποία πρεσβεύει την δημιουργικότητα, την τόλμη και το πάθος για το παιχνίδι.

Tα παιχνίδια Djeco είναι ελκυστικά, έξυπνα και διασκεδαστικά ταυτόχρονα. Έχουν τεράστια επιτυχία και κέρδισαν τέσσερα Όσκαρ για παιχνίδια στη δεκαετία του 1960. Το όνομα της εταιρείας είναι μια αναφορά στη σαύρα \'\'gecko\'\' - η σαύρα της τύχης!

Έχουν μεταφραστεί σε όλες τις γλώσσες και είναι εκπληκτικό ότι παιδιά σε πάνω από 60 χώρες παίζουν με παιχνίδια Djeco!

Τα παιχνίδια διανέμονται σε υπέροχα εξειδικευμένα καταστήματα σε όλο τον κόσμο που είναι σε αρμονία με την εταιρεία και τις αξίες της. Μια σειρά από διάσημα μουσεία επιλέγουν επίσης να πουλήσουν παιχνίδια Djeco, όπως το Λούβρο και το Quai Branly στη Γαλλία, τα μουσεία Prado στην Ισπανία,η γκαλερί Tate στο Ηνωμένο Βασίλειο, το ΜοΜΑ στις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες στη Γερμανία, τη Δανία κ.α.

DJECO- δέσμευση ποιότητας και ασφάλειας με άξονα την γαλλική τεχνογνωσία, σε συνεχή συνεργασία με παιδοψυχολόγους και εικονογράφους για παιχνίδια με άρτιο εξοπλισμό και λειτουργικότητα, που μένουν αξέχαστα!

Σχήμα Διαστάσεις κάρτας: 10 x 10 cm

Σχετικά προϊόντα