ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ DJ08447 DJECO

3070900084476

Τιμή Ζαφειρίου: 18,50€

18,50€


Ένα άκρως διασκεδαστικό παιχνίδι σκέψης,δημιοργικότητας και δραστηριοτήτων!

Σε ομάδες των δύο ατόμων, οι παίχτες φοράνε χρωματιστά βραχιολάκια στους καρπούς των χεριών και τους αστραγάλους και προσπαθού να φτιάξουν τον χρωματικό συνδυασμό που τους δείχνει η κάρτα.

Κατάλληλο για ηλικίες 6-12 ετών.

Περιέχονται 24 χρωματιστά βραχιολάκια τεσσάρων χρωμάτων, και 24 κάρτες με χρωματικούς συνδυασμούς.

Η Djeco είναι μια γαλλική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1954, η οποία πρεσβεύει την δημιουργικότητα, την τόλμη και το πάθος για το παιχνίδι.

Tα παιχνίδια Djeco είναι ελκυστικά, έξυπνα και διασκεδαστικά ταυτόχρονα. Έχουν τεράστια επιτυχία και κέρδισαν τέσσερα Όσκαρ για παιχνίδια στη δεκαετία του 1960. Το όνομα της εταιρείας είναι μια αναφορά στη σαύρα \'\'gecko\'\' - η σαύρα της τύχης!Έχουν μεταφραστεί σε όλες τις γλώσσες και είναι εκπληκτικό ότι παιδιά σε πάνω από 60 χώρες παίζουν με παιχνίδια Djeco!

Τα παιχνίδια διανέμονται σε υπέροχα εξειδικευμένα καταστήματα σε όλο τον κόσμο που είναι σε αρμονία με την εταιρεία και τις αξίες της. Μια σειρά από διάσημα μουσεία επιλέγουν επίσης να πουλήσουν παιχνίδια Djeco, όπως το Λούβρο και το Quai Branly στη Γαλλία, τα μουσεία Prado στην Ισπανία,η γκαλερί Tate στο Ηνωμένο Βασίλειο, το ΜοΜΑ στις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες στη Γερμανία, τη Δανία κ.α.

DJECO- δέσμευση ποιότητας και ασφάλειας με άξονα την γαλλική τεχνογνωσία,για παιχνίδια που μένουν αξέχαστα!

Σχετικά προϊόντα