ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΚΑΚΙ DJ05216 DJECO

3070900052161

Τιμή Ζαφειρίου: 14,90€

14,90€


Ένα τέλειο παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους!!

Ένα πανέμορφο σκάκι με ξύλινα πιόνια και πρωτότυπες εικονογραφήσεις υποθαλάσσιου κόσμου και κοραλλιών.

Ένα παιχνίδι στρατηγικής που θα κρατήσει σε παιδιά και ενήλικες ώρες διασκέδασης!

Συσκευασμένο σε ένα όμορφο κουτί από χαρτόνι με όμορφη εικονογράφηση από θαλάσσια στοιχεία,ένα όμορφο δώρο για γενέθλια ή οποιαδήποτε ειδική περίσταση!

Διαστάσεις: 38 x 16 x 3 εκ.

Συνιστώμενη Ηλικία: 6+

Η Djeco είναι μια γαλλική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1954, η οποία πρεσβεύει την δημιουργικότητα, την τόλμη και το πάθος για το παιχνίδι.

Tα παιχνίδια Djeco είναι ελκυστικά, έξυπνα και διασκεδαστικά ταυτόχρονα. Έχουν τεράστια επιτυχία και κέρδισαν τέσσερα Όσκαρ για παιχνίδια στη δεκαετία του 1960. Το όνομα της εταιρείας είναι μια αναφορά στη σαύρα \'\'gecko\'\' - η σαύρα της τύχης!Έχουν μεταφραστεί σε όλες τις γλώσσες και είναι εκπληκτικό ότι παιδιά σε πάνω από 60 χώρες παίζουν με παιχνίδια Djeco!

Τα παιχνίδια διανέμονται σε υπέροχα εξειδικευμένα καταστήματα σε όλο τον κόσμο που είναι σε αρμονία με την εταιρεία και τις αξίες της. Μια σειρά από διάσημα μουσεία επιλέγουν επίσης να πουλήσουν παιχνίδια Djeco, όπως το Λούβρο και το Quai Branly στη Γαλλία, τα μουσεία Prado στην Ισπανία,η γκαλερί Tate στο Ηνωμένο Βασίλειο, το ΜοΜΑ στις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες στη Γερμανία, τη Δανία κ.α.

DJECO- δέσμευση ποιότητας και ασφάλειας με άξονα την γαλλική τεχνογνωσία,για παιχνίδια που μένουν αξέχαστα!

Σχετικά προϊόντα