ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΛΙΑ 08439 DJECO

3070900084391

Τιμή Ζαφειρίου: 32,00€

32,00€


Το Vamos a la playa από τη Djeco είναι το ιδανικό επιτραπέζιο παιχνίδι για τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Ένας διαγωνισμός κάστρων στην άμμο λαμβάνει μέρος στην ακτή και πρέπει να αποδείξεις οτι είσαι ο καλύτερος χτίστης.

Κατασκεύασε το καλύτερο κάστρο, στο καλύτερο σημείο και διαφύλαξέ το από το κύμα και από οποιονδήποτε άλλο κίνδυνο διατρέχει.

Ένα παιχνίδι τακτικής για 2 έως 4 παίκτες διαρκειας περίπου 15 λεπτών.

Κατάλληλο από 4 μέχρι 8 ετών

Διαστάσεις 30 x 28 x 6 εκατοστά

Η Djeco είναι μια γαλλική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1954, η οποία πρεσβεύει την δημιουργικότητα, την τόλμη και το πάθος για το παιχνίδι.

Tα παιχνίδια Djeco είναι ελκυστικά, έξυπνα και διασκεδαστικά ταυτόχρονα. Έχουν τεράστια επιτυχία και κέρδισαν τέσσερα Όσκαρ για παιχνίδια στη δεκαετία του 1960. Το όνομα της εταιρείας είναι μια αναφορά στη σαύρα \'\'gecko\'\' - η σαύρα της τύχης!
Έχουν μεταφραστεί σε όλες τις γλώσσες και είναι εκπληκτικό ότι παιδιά σε πάνω από 60 χώρες παίζουν με παιχνίδια Djeco!

Τα παιχνίδια διανέμονται σε υπέροχα εξειδικευμένα καταστήματα σε όλο τον κόσμο που είναι σε αρμονία με την εταιρεία και τις αξίες της. Μια σειρά από διάσημα μουσεία επιλέγουν επίσης να πουλήσουν παιχνίδια Djeco, όπως το Λούβρο και το Quai Branly στη Γαλλία, τα μουσεία Prado στην Ισπανία,η γκαλερί Tate στο Ηνωμένο Βασίλειο, το ΜοΜΑ στις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες στη Γερμανία, τη Δανία κ.α.

DJECO- δέσμευση ποιότητας και ασφάλειας με άξονα την γαλλική τεχνογνωσία, σε συνεχή συνεργασία με παιδοψυχολόγους και εικονογράφους για παιχνίδια με άρτιο εξοπλισμό και λειτουργικότητα, που μένουν αξέχαστα!

Σχετικά προϊόντα