20 ΚΛΑΣΙΚΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ 05219 DJECO

3070900052192

Τιμή Ζαφειρίου: 45,00€

45,00€


Ιδανικό δώρο για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού από τη Djeco.


Περιέχει 20 κλασικά επιτραπέζια παιχνίδια που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα σπίτι.


Η Djeco με αυτή την περιεκτική ιδέα σας προσφέρει ψυχαγωγία με την ασύγκριτη ποιότητα και αισθητική που τη διακρίνει.


Μέσα στα βασικά παιχνίδια θα βρείτε φιδάκι, γκρινιάρη, σκάκι, ντάμα και 14 ακόμα ταμπλό με πιόνια, πούλια, ζάρια και οδηγίες.


Ηλικία: 6+


Διαστάσεις: 30 x 30 x 4 cm


Η Djeco είναι μια γαλλική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1954, η οποία πρεσβεύει την δημιουργικότητα, την τόλμη και το πάθος για το παιχνίδι.

Tα παιχνίδια Djeco είναι ελκυστικά, έξυπνα και διασκεδαστικά ταυτόχρονα. Έχουν τεράστια επιτυχία και κέρδισαν τέσσερα Όσκαρ για παιχνίδια στη δεκαετία του 1960. Το όνομα της εταιρείας είναι μια αναφορά στη σαύρα \'\'gecko\'\' - η σαύρα της τύχης!
Έχουν μεταφραστεί σε όλες τις γλώσσες και είναι εκπληκτικό ότι παιδιά σε πάνω από 60 χώρες παίζουν με παιχνίδια Djeco!

Τα παιχνίδια διανέμονται σε υπέροχα εξειδικευμένα καταστήματα σε όλο τον κόσμο που είναι σε αρμονία με την εταιρεία και τις αξίες της. Μια σειρά από διάσημα μουσεία επιλέγουν επίσης να πουλήσουν παιχνίδια Djeco, όπως το Λούβρο και το Quai Branly στη Γαλλία, τα μουσεία Prado στην Ισπανία,η γκαλερί Tate στο Ηνωμένο Βασίλειο, το ΜοΜΑ στις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες στη Γερμανία, τη Δανία κ.α.

DJECO- δέσμευση ποιότητας και ασφάλειας με άξονα την γαλλική τεχνογνωσία, σε συνεχή συνεργασία με παιδοψυχολόγους και εικονογράφους για παιχνίδια με άρτιο εξοπλισμό και λειτουργικότητα, που μένουν αξέχαστα!

Σχετικά προϊόντα