ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΚΟΥΤΙ 05217 DJECO

3070900052178

Τιμή Ζαφειρίου: 22,50€

22,50€


Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι από τη Djeco τύχης και λίγης στρατηγικής που μπορεί να παιχτεί από έναν παίχτη έως και 4.

Για να κερδίσετε πρέπει να κλείσετε όλα τα αριθμημένα κουτιά στον πίνακα ή να έχετε το μικρότερο άθροισμα όταν τα αριθμημένα κουτιά που έχουν μείνει ανοιχτά προστεθούν.

Ο παίχτης ρίχνει τα ζάρια και το άθροισμα των αριθμών που θα φέρει μπορεί να το κλείσει στον πίνακα με όποιο συνδυασμό επιλέξει. Για παράδειγμα αν το άθροισμα της ζαριάς είναι 7 μπορεί να κλείσει το 7, 6 +1, 5 + 2 κ.ο.κ

Κατάλληλο για ηλικίες: 6 - 99

Παίκτες: 1-4

Διαστάσεις κουτιού: 21,5 x 21,5 x 4 cm

Η Djeco είναι μια γαλλική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1954, η οποία πρεσβεύει την δημιουργικότητα, την τόλμη και το πάθος για το παιχνίδι.

Tα παιχνίδια Djeco είναι ελκυστικά, έξυπνα και διασκεδαστικά ταυτόχρονα. Έχουν τεράστια επιτυχία και κέρδισαν τέσσερα Όσκαρ για παιχνίδια στη δεκαετία του 1960. Το όνομα της εταιρείας είναι μια αναφορά στη σαύρα \'\'gecko\'\' - η σαύρα της τύχης!
Έχουν μεταφραστεί σε όλες τις γλώσσες και είναι εκπληκτικό ότι παιδιά σε πάνω από 60 χώρες παίζουν με παιχνίδια Djeco!

Τα παιχνίδια διανέμονται σε υπέροχα εξειδικευμένα καταστήματα σε όλο τον κόσμο που είναι σε αρμονία με την εταιρεία και τις αξίες της. Μια σειρά από διάσημα μουσεία επιλέγουν επίσης να πουλήσουν παιχνίδια Djeco, όπως το Λούβρο και το Quai Branly στη Γαλλία, τα μουσεία Prado στην Ισπανία,η γκαλερί Tate στο Ηνωμένο Βασίλειο, το ΜοΜΑ στις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες στη Γερμανία, τη Δανία κ.α.

DJECO- δέσμευση ποιότητας και ασφάλειας με άξονα την γαλλική τεχνογνωσία, σε συνεχή συνεργασία με παιδοψυχολόγους και εικονογράφους για παιχνίδια με άρτιο εξοπλισμό και λειτουργικότητα, που μένουν αξέχαστα!

Σχετικά προϊόντα