ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Chop Chop DJ08401 DJECO

3070900084018

Τιμή Ζαφειρίου: 35,90€

35,90€

Επιτραπέζιο παιχνίδι "Chop-chop" από τη γαλλική εταιρεία Djeoc.

Σ\' αυτό τπ παιχνίδι οι παίκτες χωρίζονται σε δύο στρατόπεδα. Ποντίκια, τα οποία πρέπει να συλλέξουν 10 τεμάχια τυριού. και γάτες που σκοπός της είναι να αποτρέψει αυτό.

Το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί για μια ομάδα 2-5 ατόμων.

Για παιχίδι με 2 παίκτες: ο ένας παίζει για τη γάτα και ο δεύτερος για τα ποντίκια.

Για 3-5 παίκτες: 1 παίκτης αναλαμβάνει τη γάτα και οι υπόλοιποι από ένα ποντίκι.

Κατάλληλο για παιδιά από 6 ετών.

Η διάρκεια του παιχνιδιού είναι περίπου 15 λεπτά.

Κωδικός: 08401.


Διαστάσεις: 30 x 28 x 4 cm.

Η Djeco είναι μια γαλλική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1954, η οποία πρεσβεύει την δημιουργικότητα, την τόλμη και το πάθος για το παιχνίδι.

Tα παιχνίδια Djeco είναι ελκυστικά, έξυπνα και διασκεδαστικά ταυτόχρονα. Έχουν τεράστια επιτυχία και κέρδισαν τέσσερα Όσκαρ για παιχνίδια στη δεκαετία του 1960. Το όνομα της εταιρείας είναι μια αναφορά στη σαύρα \'\'gecko\'\' - η σαύρα της τύχης!Έχουν μεταφραστεί σε όλες τις γλώσσες και είναι εκπληκτικό ότι παιδιά σε πάνω από 60 χώρες παίζουν με παιχνίδια Djeco!

Τα παιχνίδια διανέμονται σε υπέροχα εξειδικευμένα καταστήματα σε όλο τον κόσμο που είναι σε αρμονία με την εταιρεία και τις αξίες της. Μια σειρά από διάσημα μουσεία επιλέγουν επίσης να πουλήσουν παιχνίδια Djeco, όπως το Λούβρο και το Quai Branly στη Γαλλία, τα μουσεία Prado στην Ισπανία,η γκαλερί Tate στο Ηνωμένο Βασίλειο, το ΜοΜΑ στις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες στη Γερμανία, τη Δανία κ.α.

DJECO- δέσμευση ποιότητας και ασφάλειας με άξονα την γαλλική τεχνογνωσία,για παιχνίδια που μένουν αξέχαστα!

Σχήμα Διαστάσεις: 30 x 28 x 4 cm

Σχετικά προϊόντα