ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΑΦΗΣ ΛΟΤΤΟ DJ08129 DJECO

3070900081291

Τιμή Ζαφειρίου: 24,00€

24,00€


Ένα παιχνίδι ανακάλυψης για 1-4 παίχτες ηλικίας άνω των 3 ετών.

Ο παίκτης ο οποίος θα κατφέρει να συγκεντρώσει τις περισσότερες κάρτες χρησιμοποιώντας την αφή, θα κερδίσει το παιχνίδι.

Περιέχονται 1 υφασμάτινο πουγκί, 1 ρουλέτα με 6 υλικά διαφορετικής υφής, και 18 κάρτες μς ζωάκια.

Η Djeco είναι μια γαλλική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1954, η οποία πρεσβεύει την δημιουργικότητα, την τόλμη και το πάθος για το παιχνίδι.

Tα παιχνίδια Djeco είναι ελκυστικά, έξυπνα και διασκεδαστικά ταυτόχρονα. Έχουν τεράστια επιτυχία και κέρδισαν τέσσερα Όσκαρ για παιχνίδια στη δεκαετία του 1960. Το όνομα της εταιρείας είναι μια αναφορά στη σαύρα \'\'gecko\'\' - η σαύρα της τύχης!Έχουν μεταφραστεί σε όλες τις γλώσσες και είναι εκπληκτικό ότι παιδιά σε πάνω από 60 χώρες παίζουν με παιχνίδια Djeco!

Τα παιχνίδια διανέμονται σε υπέροχα εξειδικευμένα καταστήματα σε όλο τον κόσμο που είναι σε αρμονία με την εταιρεία και τις αξίες της. Μια σειρά από διάσημα μουσεία επιλέγουν επίσης να πουλήσουν παιχνίδια Djeco, όπως το Λούβρο και το Quai Branly στη Γαλλία, τα μουσεία Prado στην Ισπανία,η γκαλερί Tate στο Ηνωμένο Βασίλειο, το ΜοΜΑ στις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες στη Γερμανία, τη Δανία κ.α.

Σχετικά προϊόντα