ΞΥΛΙΝΟ ΣΦΗΝΩΜΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΙ DJ01801 DJECO

3070900018013

Zafeiriou Price: 15,95€

15,95€

Ξύλινο σφήνωμα της γαλλικής εταιρίας Djeco το οποίο κατασκευάζεται από μασίφ ξύλο καουτσουκόδεντρου και μη τοξικά χρώματα.

Περιλαμβάνει 10 σφηνώματα αριθμούς και 10 σφηνώματα παιδιά, που προσπαθεί το παιδί να τα τοποθετήσει στην κατάλληλη θέση το καθένα, αναπτύσσοντας έτσι το συντονισμό ματιού - χεριού.

Είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 2 έως 6 ετών.

Κωδικός: 01801

Διαστάσεις: Π30 x Β30 cm


Η Djeco είναι μια γαλλική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1954, η οποία πρεσβεύει την δημιουργικότητα, την τόλμη και το πάθος για το παιχνίδι.

Tα παιχνίδια Djeco είναι ελκυστικά, έξυπνα και διασκεδαστικά ταυτόχρονα. Έχουν τεράστια επιτυχία και κέρδισαν τέσσερα Όσκαρ για παιχνίδια στη δεκαετία του 1960. Το όνομα της εταιρείας είναι μια αναφορά στη σαύρα \'\'gecko\'\' - η σαύρα της τύχης!Έχουν μεταφραστεί σε όλες τις γλώσσες και είναι εκπληκτικό ότι παιδιά σε πάνω από 60 χώρες παίζουν με παιχνίδια Djeco!

Τα παιχνίδια διανέμονται σε υπέροχα εξειδικευμένα καταστήματα σε όλο τον κόσμο που είναι σε αρμονία με την εταιρεία και τις αξίες της. Μια σειρά από διάσημα μουσεία επιλέγουν επίσης να πουλήσουν παιχνίδια Djeco, όπως το Λούβρο και το Quai Branly στη Γαλλία, τα μουσεία Prado στην Ισπανία,η γκαλερί Tate στο Ηνωμένο Βασίλειο, το ΜοΜΑ στις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες στη Γερμανία, τη Δανία κ.α.

DJECO- δέσμευση ποιότητας και ασφάλειας με άξονα την γαλλική τεχνογνωσία, σε συνεχή συνεργασία με παιδοψυχολόγους και εικονογράφους για παιχνίδια με άρτιο εξοπλισμό και λειτουργικότητα, που μένουν αξέχαστα!

Related Products