ΣΦΗΝΩΜΑΤΑ ΗΧΟΥ ΟΧΗΜΑΤΑ DJ01709 DJECO

ΣΦΗΝΩΜΑΤΑ ΗΧΟΥ ΟΧΗΜΑΤΑ DJ01709 DJECO

01709

Zafeiriou Price: 28,00€

28,00€


Ποιος ο ήχος μιας μοτοσικλέτας όταν κινείται; Ή ενός ασθενοφόρου με σειρήνα;

Ακούστε τους ήχους από 5 διαφορετικά οχήματα κι αυτό θα το καταφέρετε όταν τοποθετήσετε το σωστό σφήνωμα-σχέδιο στην ξύλινη βάση σφηνωμάτων.

Με χρώματα οικολογικά με βάση το νερό, ασφαλή για τα παιδιά.

Κατάλληλο από 1-3 ετών.

Η Djeco είναι μια γαλλική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1954, η οποία πρεσβεύει την δημιουργικότητα, την τόλμη και το πάθος για το παιχνίδι.

Tα παιχνίδια Djeco είναι ελκυστικά, έξυπνα και διασκεδαστικά ταυτόχρονα. Έχουν τεράστια επιτυχία και κέρδισαν τέσσερα Όσκαρ για παιχνίδια στη δεκαετία του 1960. Το όνομα της εταιρείας είναι μια αναφορά στη σαύρα \'\'gecko\'\' - η σαύρα της τύχης!Έχουν μεταφραστεί σε όλες τις γλώσσες και είναι εκπληκτικό ότι παιδιά σε πάνω από 60 χώρες παίζουν με παιχνίδια Djeco!

Τα παιχνίδια διανέμονται σε υπέροχα εξειδικευμένα καταστήματα σε όλο τον κόσμο που είναι σε αρμονία με την εταιρεία και τις αξίες της. Μια σειρά από διάσημα μουσεία επιλέγουν επίσης να πουλήσουν παιχνίδια Djeco, όπως το Λούβρο και το Quai Branly στη Γαλλία, τα μουσεία Prado στην Ισπανία,η γκαλερί Tate στο Ηνωμένο Βασίλειο, το ΜοΜΑ στις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες στη Γερμανία, τη Δανία κ.α.

DJECO- δέσμευση ποιότητας και ασφάλειας με άξονα την γαλλική τεχνογνωσία,για παιχνίδια που μένουν αξέχαστα!

Related Products